Nejste přihlášen/a.
Prosím o odpověď jestli můžu dát na kuřecí vývar místo kuřecích skeletů "směs z kuřete" což jsou hřbetní části,krky, kosti ze stehen,prsní kosti
Můžete použít cokoliv z kuřete, čeho se neštítíte. Já např. používám na kuř. vývar chlazené drůbeží krky, paličky, křídla, z toho je špičkový vývar na polévku nebo základ na omáčku, Když k tomu přikoupíte a povaříte drůbeží srdce, žaludky, játra, víc paliček, nebo křídel, nebo dvě tři stehna, oberete z toho povařené maso, máte dost masa a vývaru na na bílou kyselou polévku a nebo na drůběží na smetaně, nebo na paprice. A hlavně, je to jen chlazené, takže si to můžete očistit, od čehokoliv, nemusíte čekat až to rozmrzne, a je to kromě těch stehen, za pár korun. Jak křídla, tak krky, i ty paličky moc nestojí, stejně tak drůbeží vnitřnosti.
@ruze, je pravda, že nejsilnější chuť má vývar ze slepice, ale spousta lidí vám ho nebude jíst. Nejsou na něj zvyklí. Přeci jen má jinou chuť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.