Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V čem vyprat svetr

Od: eliska* odpovědí: 9 změna:
Prosím o radu v čem vyprat svetr, aby byl měkký a příjemný na nošení.
Koupila jsem párkrát nošený svetr z druhé ruky, jak paní uváděla, ale nevím v čem ho prala a jak dlouho je nošený, ale je tvrdý a takový zplsnatělý a ráda bych zkusila, jestli by pomohlo ho v něčem vyprat, abych ho nemusela hned vyhodit :) vracet ho paní nebudu, to jen kdyby měl někdo takovou radu :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

Pokud je zplstnatělý nic nepomůže - bych jí ho omlátila o hlavu. Jak vůbec může někdo něco takové nabídnout k prodeji*cert*. Rozhodně bych ho vrátila a chtěla vrátit i poštovné.Ale to vy nechcete - jste sama proti sobě.

fhgf
hodnocení

2x
Asi je vlněný a paní ho špatně vyprala = nenávratně zničila. A byla tak vycurana, že ho klidně prodala. Jestli je to vlna, tak ho už nijak napravit nejde.

hodnocení

0x

Teď už neuděláte nic. Vůbec nic! Už nedokážete napravit. *plac*Na paní, která ho špatným vypráním zničila, bych nenadávala. Nenutila vás ke koupi. Byla to vaše volba, koupit tvrdý, zplstnatělý materiál. Paní nabídla, vy jste přijala. A zaplatila. Navíc, když všechny sekáče, všechny obchody, včetně e-obchodů, označené slevami, všichni Vietnamci a prodejci mají pulty plné zboží.

martinaa*
To jste na omylu. Fotky mohou byt umyslne zavadejici a prodejce se muze snazit precurat zakaznika.
Pokud svetr neodpovida fotkam nebo je ooskozeny, coz nebylo (umyslne)zmineno v popisu, kuprikladu aukro ma system ochrany kupujicich, na vinted to taky lze řešit s adminy.
eliska*
hodnocení

Pro babkazov:
Děkuji za odpověď. Jen chci dodat k Vaší reakci, že na paní nenadávám, sama jsem se rozhodla svetr koupit a je mi jasné, že když něco kupuji přes inzerát, že tam je riziko, že bych mohla být nespokojená... Jak jsem uvedla hned v dotazu, nechci svetr paní vracet.
Ale proč bych měla chodit k Vietnamcům nakupovat, myslíte si, že to je odpověď na můj dotaz V čem vyprat svetr? :)
sicca

Já peru svetry v šamponu, zkuste to, tím nic nezkazíte. Stačí nějaký levný a nebarevný.

Eliško, odepisovala jsem vám pod dojmem jedné odpovědi, kde rádce psal, že by svetr paní otloukla o hlavu a druhý, že paní byla vyčuraná. Je pravdou, že vy nic takového nepíšete. Omlouvám se. *sok* Moje chyba, že jsem se divila, že jste koupila podřadnou věc, když jinde jsou plné regály a pulty, levných věcí. Měla jsem napsat, že zplstnatění neodstraníte vůbec ničím, že se s tím máte smířit.

eliska*
hodnocení

Nemusíte se omlouvat, jsem ráda za rady a doporučení a určitě něco vyzkouším:)
Podle fotky svetru by těžko někdo poznal, že není svetr měkký a je tvrdý a zplstnatělý.
Ještě jednou všem děkuji za rady.

hodnocení

0x

Protože jej nechcete vracet, tak jediná šance na změknutí je namočit jej do aviváže,ale hlavně nepoužít k tomu teplou vodu*jasne*. A se zplstnatělostí se asi musíte smířit, takové poškození už se odstranit nedá. Jedině kdyby na něm byly žmolky,ty odstranit jdou..Možná, že ten svetr zas tak špatný není.Dejte foto;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]