Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napsat či ne

Od: kuk* odpovědí: 4 změna:
Ahoj,mám takovej menší dotaz byla jsem na plese a líbil se mi tam jeden kluk neřekla jsem si s ním ani slovo a když jsem mu poslala žádost ani ji nepřijmul tak jsem si řìkala že to nechám být už jsou to skoro 2 měsíce a furt na něj nemůžu přestat myslet ,mám o něm sny ..Všichni mi říkají ať mu napíšu ,ale já si řìkam že to bude už takový vlezlý co myslìte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

klus
hodnocení

3x

Ano, bude to vlezlý, jak píšete. Horší na tom je to, že to vykládáte "každému" a dotyčný chlapec už asi ví, že jej hodláte uhánět, proto si vás do přátel nepřidal. Proč by si vás přidával, když jste s ním ani nehovořila?

hodnocení

2x

Nedělejte to. Jak vidíte nestojí o seznamování tímto způsobem. A opravdu by to bylo vlezlé...

iz*
hodnocení

2x

Psát někomu, kdo o Vás nestojí? V tom nevidím žádný smysl. Ten ostatně nevidím ani v tom "o něm všem vykládat"...

fugass*
hodnocení

0x
Chápu dobře že je to na facebooku? To pak vyvěste všude... A nemyslíte že dobývat se má žena? To nechci psát uhánět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]