Nejste přihlášen/a.
Dtest vloni testoval šicí stroje: dtest.cz/...
Růženko, proč neotevřete adresu, kterou jsem vam tady dala? Je červeně, jn na ni klikněte.
Zvlastní zkušenosti bych doporučil starší šicí stroj Singrofka,Lada,Pfaffku nebo Minerva to jsou stroje,které v pohodě
prošijí silné materiály i kůži a když dáte tvrzenou jehlu na riflovinu,tak to bude v pohodě. Stačí se podívat po inzerátech a ty stroje jsou k mání za 1000kč. a na údržbu jsou
nenáročné,stačí občas promazat. Na nový stroj,aby prošil riflovinu radši nemyslete nebo se budete s tím mordovat.Leda koupit průmyslový,ale ty se do domácnosti nehodí,protože mají třifázové motory.
říkáte něco cenově přijatelného, co prošije rifle a zipy.
Nenapadá mě nic jiného, než bazarový kousek, stará, nezničitelná, vačková Lada.
Já mám asi 10 let Berninu, prošije v pohodě 4-5 vrstev rifloviny, tlusté látky, deky, patchwork, zimní bundy i zipy u čehokoliv. Do tohoto šicího stroje mi sedí i šicí jehly, které mi zbyly od Veritasky. Na zipy u riflí používám speciální zakalené jehly č. 100 na rifle, koupené v galanterii. Přeji pěkný den a ať dobře vyberete !
Já kupovala nedávno nový stroj tady. Po telefonu pomohou vybrat nejvhodnější pro Vaše požadavky.
www.ok-business.cz/nabidka-marketingu/sici-stroje-overlocky-raj-siti-cz/
Taky mám na prodej stroj, Veritas, svyšíváním a množstvím stehů růz. patek. Je ale bez skříňky. Vykuchala jsem ho z ní a používala na stole, jako kufříkový. Je to solidní, celokovový stroj, šije dobře. V případě zájmu mi napište do pošty.
Vybrala jsem, spolu s tou poradkyní, Lucznik Amelia II, asi za 5000 Kč. Zrovna k němu byl dárek - všechny patky, kromě zákl. sady. A nějaké to příslušenstvíčko. Právě, že původně jsem si myslela na Toyotu, ale přesvědčila mně, že tenhle je lepší. Snažila se mi vybrat podle mých požadavků. Chtěla jsem celokovové tělo, samonavlékání nitě (už na to tak nevidím), nastavitelnou výšku patky, horiz. chapač, ovelock, prošití silných látek, dírky, knoflíky zipy, prostě další praktické věci. Má volné rameno a kazetu s nitěmí a dalšími šicími potřebami, která se nasazuje přímo na stroj, což je šikovné. Myslím, že jsem v této cenové relaci dostala dobrý stroj, už nešiju, jen spravuju, tak nepotřebuju nějaký profi stroj.
Riflovinu by měl prošít, ale chce to spec. tlustou jehlu na riflovinu (víckrát kalenou, je do modra).
Na to co pisete jsou skvele stare slapaci masiny - minerva, singer, lada ... Ty nove elektricke plastaky nestoji za nic. Ty stare siji dokonale, jsou kvalitni a presne. Singerem prosiju i koberec ... nekecam
A poridite za par stovek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.