Ahoj,jsem po vycisteni delohy uz cca 4tyden a muj ginekolog rikal ze kdyz neprijde mestruace do 13.2.tak musim na kontrolu a nejspis ji vyvolat.Je nejaka moznost jak si ji vyvolat sama abych nemusela na gindu? Byla bych rada za kazdy napad.Vino zkouset nemuzu protoze ho nepiju.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
eulalie*
2x
Dobrý den. Zkuste odvar z kontryhele. Je to typická bylina pro ženy a měla by upravovat menstruační cyklus.
Pred par lety jsem zazila samovolny potrat v 5tt a nasledne kyretaz a jelikoz jsem chtela co nejrychleji znovu otehotnet, tak jsem dala na rady a pila z lekarny kontryhel na litry a pomohl skvele ve vsech smerech..
Odvar z kontryhele by měl pomoci menstruační cyklus srovnat. Nicméně do 13/2 je ještě spoustu času a 4 týdny je ještě docela brzy. Než se děloha zahojí, tak to trvá. Na kontrolu byste měla jít tak či tak (jinak by to bylo divné) a menstruace se vyvolává injekcí a to vůbec nic není. Předpokládám, že chodíte na pravidelné odběry tak či tak, tak jedna injekce navíc..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.