Ahoj,jsem po vycisteni delohy uz cca 4tyden a muj ginekolog rikal ze kdyz neprijde mestruace do 13.2.tak musim na kontrolu a nejspis ji vyvolat.Je nejaka moznost jak si ji vyvolat sama abych nemusela na gindu? Byla bych rada za kazdy napad.Vino zkouset nemuzu protoze ho nepiju.
Pred par lety jsem zazila samovolny potrat v 5tt a nasledne kyretaz a jelikoz jsem chtela co nejrychleji znovu otehotnet, tak jsem dala na rady a pila z lekarny kontryhel na litry a pomohl skvele ve vsech smerech..
Odvar z kontryhele by měl pomoci menstruační cyklus srovnat. Nicméně do 13/2 je ještě spoustu času a 4 týdny je ještě docela brzy. Než se děloha zahojí, tak to trvá. Na kontrolu byste měla jít tak či tak (jinak by to bylo divné) a menstruace se vyvolává injekcí a to vůbec nic není. Předpokládám, že chodíte na pravidelné odběry tak či tak, tak jedna injekce navíc..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.