Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyvolat menstruaci po skrabce

Od: radka* odpovědí: 6 změna:
Ahoj,jsem po vycisteni delohy uz cca 4tyden a muj ginekolog rikal ze kdyz neprijde mestruace do 13.2.tak musim na kontrolu a nejspis ji vyvolat.Je nejaka moznost jak si ji vyvolat sama abych nemusela na gindu? Byla bych rada za kazdy napad.Vino zkouset nemuzu protoze ho nepiju. :( :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den. Zkuste odvar z kontryhele. Je to typická bylina pro ženy a měla by upravovat menstruační cyklus.

hodnocení

2x

Ahoj.

Do třináctého února se menstruace jistě dostaví.Pokud ne,nezahrávala bych si a šla tam.Jedna injekce ještě nikoho nezabila.

Zkuste zatím pít kopřivu dvoudomou.Je výborná mj.na pročištění krve a podporu krvetvorby.

mila159*
hodnocení

1x
Ahoj, mně vždy pomůže heřmánkový čaj ☺Piju ho pak celý den a následující ráno už mám o to postaráno
koupel

Zkuste k tomu caji horkou koupel a trochu telocviku, na gyndu se nebojte, nic horsiho nez jste uz podstoupila nebude.

eivlis*
hodnocení

0x
Pred par lety jsem zazila samovolny potrat v 5tt a nasledne kyretaz a jelikoz jsem chtela co nejrychleji znovu otehotnet, tak jsem dala na rady a pila z lekarny kontryhel na litry a pomohl skvele ve vsech smerech..

hodnocení

0x

Odvar z kontryhele by měl pomoci menstruační cyklus srovnat. Nicméně do 13/2 je ještě spoustu času a 4 týdny je ještě docela brzy. Než se děloha zahojí, tak to trvá. Na kontrolu byste měla jít tak či tak (jinak by to bylo divné) a menstruace se vyvolává injekcí a to vůbec nic není. Předpokládám, že chodíte na pravidelné odběry tak či tak, tak jedna injekce navíc..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]