Nejste přihlášen/a.
Dobrý den nevíte někdo nějaké internetové stránky kde jsou triky s líčením.Zkoušela jsem hledat ale nepodařilo se mi něco takového najít jen tam bylo něco napsaného ale lepší by bylo kdybych mohla vidět nějaké fotogragie s namalovanýma očima tak se jen ptám nevíte o nějakých chtěla bych umět si pohrát trošku ze stínama a né jen z tužkou a řasenkou. děkuji za odpovědi
Tyhle rady jsou v každém časopise,taky na netu na všech stránkách pro ženy.
Například :Babinet.cz Dáma.cz , Přítelkyně.cz , Žena.cz ,Femina.cz
Na babinetu je na hlavní stránce nahoře mnoho adres na další stránky pro ženy jako dáma,přítelkyně,top žena,chytrá žena a podobně.Stačí klknout na nekterý název a jste na další strance.
Dobrý den, pouzivate dlouhodobe nejakou dekorativni kosmetiku? Ja osobne zastupuji kosmetiku spolecnosti AVON a MARY KAY. V popisu nasi prace je samozrejme konzultace zdarma, ktera zahrnuje i konzultaci ohledne liceni. Pokud kontaktujete jakoukoliv konzultantku z techto spolecnosti radi poradi. Nasi naplni je krome prodeje kosmetiky samozrejme i prezentaci nasich vyrobku v praxi Pokud si najedete na stranky techto spolecnosti staci jen se pozeptat a jsem si 100% jista ze nekdo ve Vasem okoli se zabyva AVONEM si MARY KAY.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.