Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká velikost tamponu

Od: mila159* odpovědí: 3 změna:
Zdravím, pojedu na dovolenou, ale zrovna v tu dobu, kdy budu mít menstruaci. Chci si vzít s sebou tampony, používám velikost normal a chtěla bych si koupit velikost super. Je pro mě vhodná? Jsem ještě panna. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Až si ten "Super" budete vyndávat, už asi panna nebudete.

doplněno 31.01.17 17:14:

I kdybyste ho nakrásně dostala tam, nenasátý je tenší, tak zpátky to bude docela slušný "balík". Já bych do toho nešla, ani na zkoušku.

doplněno 31.01.17 17:21:

Když o tom tak přemýšlím, proč o tom uvažujete, napadá mne jrdiný důvod ato, že se chcete vyhnout častější výměně "v polních podmínkách". Odborníci doporučují v ýměnu za 2 - 3 hod., jinak může dojít k sepsi. MNestává se to vždycky, ale jsou takové případy, tak bych to nepokoušela. Mikrobi se množí úměrně době použití.

hodnocení

1x

Zdravím. To musíte vyzkoušet, zda Vám nebude tato velikost tamponu vadit. Může Vás dřít a nebudete se cítit dobře. Pro ženy, které ještě neměly sexuální styk, se doporučuje ta nejmenší velikost. Pokud používáte normal a snášíte ho dobře, asi bych zůstala u toho i na dovolené.

pb®
hodnocení

0x

Celý život jsem si vystačila s velikostí mini, který vydržel i při nejsilněší menstruaci 3 hodiny. Výměna v polních podmínkách je stejná jako na WC, vyměňovala jsem tampon i v lese s koněm na ruce. Když není kde umýt ruce, pořád se prodávají desinfekční vlhčené ubrousky nebo gely, kterými lze ruce uvést do stavu čistého. Pomocí gelů dokonce i do stavu chirurgicky čistého, takže pro výměnu tamponu to fakt stačí. Do větší velikosti bych nešla, volila bych to, na co jste zvyklá. Panna opravdu nejsem, mám dvě děti, přesto by mi velikost super dělala problém při zavádění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma tampony pro panny

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]