Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domaci marcipan na dort

Od: johana* odpovědí: 2 změna:

Dobry den chci detem.udelat dort a potahnout marcipanem. Nikdy jsem ho nedelala. Nasla jsem recept ze suseneho mleka a cukru...a nejak bych ho obarvila. Hlavne me zajima jestli takovy chutna jako na dortu z cukrarny? Bohuzel nechteji jiny nez s marcipanem. Povede se to? :) nebo je to chutve hodne znat? Jeste jsem.videla.hotovy marcipan v albertu od. dr. Oecter. Nevim co.zvolit. dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když do něho dáte mandlovou tresť, bude chutnat jako z cukrárny... také jsem to tak dělala. Samozřejmě, nejlepší a nejzdravější je pravý marcipán z mandlí.

eivlis*
hodnocení

0x
Taky jsem ho detem na dort udelala a byl moc dobrej az skoro k nerozeznani od skutecneho, ale... Dalo mi to dost prace, vzalo spoustu casu..Jednou jsem zkusila koupit ten marcipan v Alberu a i ten fondan, nebo jak se to jmenuje a od te doby uz to doma nedelam, ale rovnou koupim, povalim, natahnu a hotovo raz dva, nebo tvorim figurky..Jedine co jsem si koupila byly gelove barvy pres net.Osvedcilo se mi, ze na figurky atp.marcipan z Albertu a fondanem potahnu dort.Marcipan je proti fondanu lepivejsi, tak proto tato volba..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]