Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
bylo mi doporučeno na hubnutí jíst hodně bílkovin, bohužel nevím, v čem jich je nejvíc atd. Co si dáváte, abyste dodržely ddd bílkovin? Napadlo mě zkusit objednat proteinové nápoje apod ale říkám si, že snad to zvládnu i s potravinami. Poradí někdo?
Díky
Proteinové nápoje mají hodně bílkovin, ovšem počítejte, že to tvrdě zaplatíte. Potraviny s velkým obsahem bílkovin, kterí jím já jsou např.: Ovesné vločky, bílky vajíček (zde jich je opravdu mnoho), samozřejmě maso nebo třeba ořechy, mléko.
Osobně v období cvičení používám webovky kaloricketabulky.cz/...
a tam je přesně napsáno, kolik kalorií, bílkovin, tuků jednotlivá potravina obsahuje. tam si zadám, kolik jsem toho sežral a vím přesně, že už třeba v tucích musím brzdit atd.
V sedmdesátých letech se takové dietě říkalo Dieta anglických letců a všichni se mohli zbláznit. Jedli všechno, ale bez příloh a bez pečiva. Fakt hubli, ale když se vrátili k normální stravě, váha se vrátila a s ní nějaké kilečko navíc. Hubnutí má smysl tehdy, když změníte svůj postoj ke sklatbě stravy. A to tak, že u ní zůstanete napořád!
Dobrý den, posílám odkazy na výživové tabulky potravin: is.muni.cz/...
a články pro inspiraci: bezhladoveni.cz/...
Další si tabulky a články můžete najít sama, když si do vyhledávače zadáte např: obsah bílkovín v potravinách. Podobných tabulek a článků najdete tisíce.
" Nikdy nic, nikdo nemá míti za definitívní, neb nikdo nikdy neví, co se může státi": vitalitis.cz/...
Kolik chvály bylo na soju!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.