Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co obsahuje nejvíc bílkovin?

Od: pinkbunny* odpovědí: 13 změna:

Ahoj,

bylo mi doporučeno na hubnutí jíst hodně bílkovin, bohužel nevím, v čem jich je nejvíc atd. Co si dáváte, abyste dodržely ddd bílkovin? Napadlo mě zkusit objednat proteinové nápoje apod ale říkám si, že snad to zvládnu i s potravinami. Poradí někdo?

Díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mel*
hodnocení

1x
Tvaroh je taktéž samá bílkovina :)

hodnocení

0x

Proteinové nápoje mají hodně bílkovin, ovšem počítejte, že to tvrdě zaplatíte. Potraviny s velkým obsahem bílkovin, kterí jím já jsou např.: Ovesné vločky, bílky vajíček (zde jich je opravdu mnoho), samozřejmě maso nebo třeba ořechy, mléko.

Osobně v období cvičení používám webovky kaloricketabulky.cz/...

a tam je přesně napsáno, kolik kalorií, bílkovin, tuků jednotlivá potravina obsahuje. tam si zadám, kolik jsem toho sežral a vím přesně, že už třeba v tucích musím brzdit atd.

pinkbunny*
hodnocení

děkuji :) tvrdě zaplatím znamená penězi nebo nějak jinak? :D Díky

Penězi. Jedna pixla kvalitního proteinu stojí cca 1200Kč

Teď jsem četla, že Tofu.

hodnocení

0x

Jez hodne zeleniny.

Bilkoviny tez vice , ale opet neprehanet nic. Jez ryby , netucne maso , tunak , bilek z vajicek , jogurty , mleko.

Sacharidy jsou tez dulezite , ale ne jednoduche cukry , ale pomale sacharidy.

V tucich se co nejvic omezit.

figurek*
hodnocení

0x

Jíst hodně bílkovin znamená jíst méně cukrů a tuků. Proto vám radím : nic nepřehánějte.

Jsou lidi, kterým poradíte jíst více vitamínů a oni do sebe začnou valit dávky jak pro stádo polárních badatelů. A myslí si, že pro sebe dělají to nejlepší, vždyť vitamíny jsou přece zdravé .. :)

hodnocení

0x

vysoký obsahz dravých bílkovin pbssahují luštěniny

pb®
hodnocení

0x
Olomoucké tvarůžky. Ty navíc mají minimum tuku. Koukněte na kalorické tabulky.

hodnocení

0x

V sedmdesátých letech se takové dietě říkalo Dieta anglických letců a všichni se mohli zbláznit. Jedli všechno, ale bez příloh a bez pečiva. Fakt hubli, ale když se vrátili k normální stravě, váha se vrátila a s ní nějaké kilečko navíc. *plac*Hubnutí má smysl tehdy, když změníte svůj postoj ke sklatbě stravy. A to tak, že u ní zůstanete napořád!

telocvikarka
hodnocení

0x

Bílkoviny jsou především v mase, rybách, vejcích, tvarohu, luštěninách.

elane
hodnocení

0x

Dobrý den, posílám odkazy na výživové tabulky potravin: is.muni.cz/...

jakzdravezhubnout.cz/...

nefrologie.eu/...

a články pro inspiraci: bezhladoveni.cz/...

Další si tabulky a články můžete najít sama, když si do vyhledávače zadáte např: obsah bílkovín v potravinách. Podobných tabulek a článků najdete tisíce.

hodnocení

0x

" Nikdy nic, nikdo nemá míti za definitívní, neb nikdo nikdy neví, co se může státi": vitalitis.cz/...

Kolik chvály bylo na soju! *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]