Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.. před půl rokem jsem vysadila HA a snažíme se o dítě..do teď jsem měla pravidelnou menstruaci po 30-34 dnech..včera ale již po 13 dnech nastalo krvácení - pouze tento den a to středně silné s mírnou nevolností od žaludku a tlakem v podbřišku..dnes už nic. Jaké jsou možné důvody? Je mi 26, bezdětná,,a stresem netrpím. Předem děkuji za případné odpovědi!
Může to být naprosto cokoli, měla byste jít k doktorce. Já krvácela mimo cyklus jen jednou v životě, kvůli cystě na vaječníku a nakonec jsem o něj přišla - protože jsem to neřešila hned. A to mi ani nebylo nevolno (a když už mi pak nevolno bylo, tak už bylo pozdě).
Zapomněla jsem dodat, že jsem před týdnem byla na preventivní prohlídce a doktor mi řekl že vše je v pořádku..
Ovšem to bylo před týdnem. Zdravotní otázky řešte výhradně s lékařem! Obzvláště v případě, že plánujete rodinu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.