Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak konzumovat

Od: elvita odpovědí: 12 změna:

Koupila jsem v Lidlu uzena kureci stehna ve vakuovem obalu a nevim, jak je spravne konzumovat, jestli je to jen polotovar a musi se jeste nejak zpracovat, treba upect, nebo se konzumuji uz jako hotove jidlo? Chutove jsou dobre, jemne, akorat je tam po otevreni v obalu trochu ruzova stava - ze by krev? Mate s tim zkusenost?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Jsou hotová. Ohřeju na pařáku, když spěchám tak v mikrovlnce a sním. Chleba a okurka to jistí.

hodnocení

1x

Je to tam uvedeno (výrobek je tepelně zpracován, nebo tak nějak), ale já to stejně raději prohřeji na pařáku, je to i chuťově příjemnější. Krev tam žádná není...

hodnocení

1x

Za studena nejsou moc dobrá. Když se ale napaří, pak je to mňamka.

hahanaj*
hodnocení

1x

Peču je v troubě -můžete přidat koření, česnek-dle své chuti -----cca 40minut-mírně podlévám ...pak se jen rozpadají na jazyku

Jak konzumovat
gurman

Trochu se to chytlo, že? Nechme to na krásu!

hahanaj*

kdepak nechytlo ,je to akorát upečené jak to máme rádi*smich*

hodnocení

0x

U nás v Lídlu to je polotovar...k dalšímu zpracování...vyzkoušejte, když jsou dobré a dejte vědět výsledek...

alecram*

Lidl uzená kuřecí stehna jako polotovar nemá,pozorně přečíst obal.

alecram*
hodnocení

0x

Polotovar to není.Pokud nemáte možnost si je ohřát,dají se konzumovat studené.Já je dávám do pekáčku,dám na každé stehno plátek másla a přikryté je opeču nebo jenom ohřeju..Podávám s bramborovou kaší.Je to ňamka.Nebo je používám jako každé uzené maso /šunkofleky/.

2kedar*
hodnocení

0x

Zdravím.!

Já to koupil, podlil vývarem a nechal dusit v Simax míse v troubě.

Klidně dvě hodiny, při 140 C°.

Jinak je to "hužva", kterou nepoušete. :(

hodnocení

0x

Já taková uzená kuřecí stehna uvařím, ale tak, aby se příliš nevyluhovala. Do papiňáku dám cca 3cm vody, pařáček na knedlíky a na něho ta uzená stehýnka. Zavřu a nechám slabounce syčet cca 20 minut. Pak jsou parádní! I nastudeno.

hodnocení

0x

Budu muset vyzkoušet, nejspíš na pařáčku. Studené se mi už zhnusily, kupuji v Lidlu a vždy jsou u kostí krvavé, nedodělané.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]