Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nabrat tuk?

Od: kuuuuuuuuuupkas odpovědí: 8 změna:

Ahoj, nevím co mám dělat. Snažím se nabrat trochu tuku (mám 165 cm na 40 kg) a podle kalorických tabulek bych měl mít o 20 kg víc. Jenže nevím jak nabrat. Neporadil byste mi někdo kolik toho mám sníst, abych ztloustnul?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bomba*
hodnocení

0x

A co vlastně jíte?

svyjabob*
hodnocení

0x

Chcete li reálně nabrat 20 Kg tuku (hodnocení tohoto vašeho přání nechám prozatím stranou), tak vám poradím jak to zvládnete na sto procent do roka, kupte si každý týden minimálně dvě kila vepřového bůčku. při nejhorším krkovice (cena cca do 150,-) a sedm balení těch nejlacinějších pšeničních těstovin (cena do 50,-) a k tomu majonézu tak aby vám k jídlu stačily alespoň 3 vrchovaté lžičky (cena nejlacinější do 50,-/týden), a těchto pár ingediencí si přidejte k tomu co již teď jíte, poslední jídlo ideálně nejdříve hodinu před tím než bude chtít jít spát. Dále by bylo ideální nahradit váš pitný režim slazenými nápoji kolového typu, klidně i toho nejlacinějšího, a minimálně 3x denně ke svačině větší balení brambůrků (100g+) opět klidně těch nejlacinejších, případně sladkou tyčinku, poté by bylo na zvážení zdali nemáte až moc pohybu a málo stresu, dále také dost záleží na tom, zdali jste holka nebo kluk, a kolik let vám je, celá tato dietní procedůra vás nebude stát více než 1500,- 2500,- měsíčně a naberete v ideálním případě minimálně to kilo za cca 14 dní

jarina
hodnocení

0x

hodilo by se znát věk a pohlavíčko a jestli nemáš nějakou vadu(štítná žláza, liliputie atd)

kuuuuukpas

napsal jsem POTŘEBOVAL BYCH ne POTŘEBOVALA BYCH takže jsem kluk. a je mi 13

Nikde nevidím POTŘEBOVAL! Ale pouze snažím se, ale to je jedno. V tomto věku bych se o nic takového rozhodně nesnažil, je to nesmysl. Na posilování je také příliš brzo. Očividně jsi ektomorf a ti to takhle mají. Počkej si na 15tý rok, pak zační chodit do posilovny, zační pořádně jíst, přidej protein, gainer a místo ubohých tuků, si můžeš udělat svaly. Ale ještě s tím počkej dva roky..

pohanka*
hodnocení

0x

Jedná se o tzv. výkrmné diety. Je vhodné cokoliv, co má vyšší energetickou hodnotu, ale stejně se nesmí zapomínat na ovoce a zeleninu.

Třeba vánočka, štrudl, listové trojhránky, kakao, malcao, ovesná kaše s medem a kakaem, chléb s máslem a tučným sýrem k snídani.

Ke svačině třeba vaječnou smaženku, obložené chlebíčky, vejce, sardinky, zelenina, nebo svačinové polévky gulášová, dršťková.

Obědové polévky s knedlíčky, bramboračka, frankfurtská. Jídlo můžete cokoliv, omaštěné máslem, sádlem.

Odpoledne opět třeba bílou kávu, chleba, pečivo, a na to, co máte rád, plus nějaké ovoce.

Ve 13ti to bude asi na knedlíky, zadělávat v lavoru, ja se dříve říkalo. Též sladké knedle, lívance, koblihy.

K večeři brambory a nějakou tu flákotu.

Máte doporučenou i druhou večeři. Třeba veku s máslem a uzeninou, paštikou, kus mrkve.

Kaloricky bohaté potraviny: bůček, krkovice, sádlo, špek, anglická slanina, tlačenka, prejt, jitrnice, husa, kachna, tučné ryby, zahuštěné omáčky jíškou, ementál, hrách, sardinky v oleji, těstoviny třívaječné /jestli ještě jdou koupit/, med, máslo, marmeláda, čokoláda, dortíky, ovesné vločky, rýže, brynza, párky, sleď uzenáč atd. Zapoměla jsem na řízky s bramborovým salátem, svíčkovou na smetaně.

Jestli máte rychlé spalování, něco se štítnou žlázou, tak výsledek asi nebude moc valný.

doplněno 21.01.17 20:36:

Ve 13ti to budou hlavně hodně knedlíky, zadělávat v lavoru, jak se dříve říkalo. Též sladké knedle, lívance, koblihy.

figurek*
hodnocení

0x

zachovej klid a nedělej nic, protože sádlo přijde samo. Ještě budeš vzpomínat na tu nádheru, kdy jsi mohl sníst kdykoliv cokoliv.

hodnocení

0x

Vyzkoušejte koblihovou dietu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]