Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer začal jsem pít ostropestřec na regeneraci jater ale na krabičce není uvedeno jak dlouho lze tento čaj pít ,například čaj z kopřivy se doporučuje max 10 dní páč obsahuje hodně železa .To jsem se někde dočetl.Tak kde se dozvím jak dlouho se mohou čaje pít? Mám napsat výrobci? Díky za rady
Moje babička vždy střídala čaje po týdnu, někdo po 14 dnech. I když se mi zdá, že ni ten ostropestřec není, co býval. My jsme ho kdysi měli doma a protože to hrozně zapleveluje zahradu, tak jsme to zlikvidovali. Doteď si pamatuji tu hrozně hořkou chuť semen. Před pár lety jsem si koupila nová semínka, že to zase zkusím pěstovat - ta semínka byla jem mírně nahořklá! Přitom to měl být úplně stejný druh.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.