Pařížská šlehačka- recept

Od: Datum: 12.01.17 20:40 odpovědí: 4 změna: 13.01.17 12:24
avatar

Chci udělat pařížskou šlehačku na dort. Můžu uvařit 33% smetanu ke šlehání s čokoládou na vaření a druhý den ušlehat se ztužovačem? Děláte ji takhle někdo?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: wamp®
Datum: 12.01.17 22:25
avatar
Dělám pařížskou šlehačku někdy s čokoládou,když není,tak s holandským kakaem.
Nepřidávám do ní ztužovač.
Do té se nedává.Pouze do bílé.
---
Tahle je hustá a dost krémovitá.
Pokud byste chtěla dělat pařížský krém,přidejte máslo.
Ohodnoceno: 2x
 
Od: boba®
Datum: 12.01.17 22:50
avatar

Já pařížskou dělám, ale ne z čokolády na vaření, ale z kvalitnější hořké. Po vychlazení v lednici jde druhý den krásně našlehat. Ztužovač fuj, nepoužívám, je to zbytečné. Více% šlehačka to jistí:)

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 12.01.17 22:52
avatar

Pokud použijete šlehačku a čokoládu, vznikne tzv. cikánská šlehačka (krém). Pařížská se dělá s kakaem. Já dělám jen pařížskou. M.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 13.01.17 12:24
avatar

Jsem líná a tak kupuji Kunín za 25,-, pokud náhodou nemám tak dělám stejně jako Wamp ale já ztužovač přidávám.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2017 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.