Dobrý den, vím že mě tu napíšete zajděte si k lekari a já tam samozrejmne půjdu ale pořád se pidim po tom co by ten krvavý vytok mohl znamenat, tak to zkusím nějak ve zkratce popsat. Jsem po porodu půl roku, dostávala jsem každý měsíc menstruaci a proto jsem se rozhodla ze si nechám napsat antikoncepci(evelien)začala jsem ji brat při první ms v prosinci, jenže po skončení jsem měla výtok hnědý s trochou krve a asi za týden jsem ms měla znovu a po skončení opět vytok ale už jen krev, myslela jsem ze je to z té antikoncepce protože jsem byla i dost unavená a naladova, přestala jsem ji před 4dny brát brát ale nic moc se zatim neděje. Myslíte že je to tou antikoncepci a mám počkat než se mi to srovná nebo to může být něco vážnějšího? Jeste jsem zapomnela dodat ze kojim.
Zdravim. Muze jit o upravu cyklu, cystu, zanet, srusty, tehotenstvi a dalsich osm veci z me kristalove koule. A zitra mazejte k lekari, kazdy gynekolog Vas s takovymi problemy vezme bez objednani.
Evelien je poměrně slabá AK (právě kvůli kojení), některým ženám neudrží cyklus, proto to mírné krvácení. Jestli jste ji teď vysadila, možná postačí počkat do prvního "normálního" krvácení, mohlo by to přestat. Ale za lékařem určitě dojděte, třeba to je něčím jiným.
Jde-li Vám o zdraví, neřešte nikdy podobné ani žádné jiné zdravotní problémy či otázky s neznámámi lidmi v internetu. Všechno řešte výhradně se svými lékaři!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.