Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padani vlasu

Od: alena* odpovědí: 4 změna:
Je mi 16 a zacali mi hodne padat vlasy nikdy mi takhle nepadali. Zacala jsem pouzivat Biotin+ tak doufam ze mi to pomuze. Nevite cim by to mohlo byt ze mi tak padaji?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

foodlover
hodnocení

0x

Řeším stejný problém. Biotin plus je skvělej! mě po něm začly růst vlasy i tam kde nerostly, ale musela jsem se mnohem častěji holit, což se dá zvládnout. :D Biotin hodně pomohl a ještě užívání doplňů se Zinkem. :)

alena*
hodnocení

za jak dlouho uvidím změnu na vlasech po tom Biotinu+ beru ho priblizně tyden

hodnocení

0x

Vlasy mohou začít více vypadávat při zvýšeném nervovém vypětí, starosti, stresy a pod.Dalším důvodem například může být i špatná činnost štítné žlázy. Vlasům ještě vedle Biotinu, který je výborný, prospějete zábaly vlasů s olivovým olejem, na půl hodinky před mytím vlasů promastit, dát igelit a ručník.

hodnocení

0x

Alenko, v prvé řadě se zamyslete jak se stravujete, jestli náhodou nedržíte nějakou redukční dietu, nebo nemáte-li co se týká vašeho jídelníčku,málo rozmanitou stravu, protože vypadávání vlasů v tak mladém věku je poměrně ojedinělé a pokud váš jídelníček je bohatý na bílkoviny, vitamíny skupiny B, vitamin C, železo, selen, zinek a hořčík,minerály, stopové prvky a aminokyseliny, tento problém by u vás nenastal.Problém s vypadáváním vlasů lze hlavně řešit změnou jídelníčku.Z vitaminů skupiny B proti vypadávání vlasů působí zejména vitamin B2 neboli riboflavin, vitamin B5 neboli kyselina pantotenová a vitamin B6 neboli pyridoxin. Riboflavin je obsažen v kvasnicích, vnitřnostech (především játrech a ledvinách), mléce, vejcích, vepřovém a hovězím masu nebo rybách. Kyselinu pantotenovou najdete hlavně v mase a vnitřnostech, celozrnném pečivu a luštěninách. Taktéž pyridoxin je obsažen v mase a vnitřnostech, ve vejcích, rybách, kvasnicích, celozrnném pečivu, banánech, bramborách, zelí nebo ořeších. Zdroj vitaminu C se zase nachází zejména v ovoci a zelenině.Jestli však je vaše životospráva v pořádku, mohlo by se jednat pravděpodobně o hormonální poruchu a v tom případě to chce navštívit lékaře.Biotin je totiž jen potravinový doplněk,který sice do určité míry zmírní váš problém, ale když jej přestanete užívat, za čas se vám váš problém vrátí.Musíte zjistit hlavně příčinu, proř vám vlasy najednou tolik vypadávají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]