Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Chalupářský řízek

Od: rujet® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

poradíte mi, jak se dělá a z jakých ingrediencí se skládá chalupářský řízek?

Děkuji

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x
avatar jethro

Přívlastek "chalupářský" se používá většinou pro maso připravené přírodním způsobem, s houbami, případně dušenou zeleninou (papriky, rajčata).

 

nikdo*
hodnocení

2x

Jethro má pravdu. Tady je jeden recept. Jen pozor na jednu věc. Mě se tam nelíbí to posypání paprikou před pečením. Myslím, že se ta paprika na mase bude při pečení pálit.


doplněno 06.01.17 18:16:

Pálí se prostě proto, že se při styku s horkým povrchem pánve pálí a tím hořkne. Paprika se nesmí péct, není potom dobrá.

Proč by se parika pálila, kdyz si dělám minutku, taky dáváom papriku.

Ajo vy jste asi nepochopila-paprika se nesmí dlouho přepalovat pak je hořká !

 

figurek*
hodnocení

0x

pořádná flákota, okořeněná tím, co se na chalupě najde.

Když ho nepřesolíte nebo nespálíte, je vždycky dobrý.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]