Chalupářský řízek

Od: Datum: 03.01.17 22:37 odpovědí: 5 změna: 08.01.17 19:06

Dobrý den,

poradíte mi, jak se dělá a z jakých ingrediencí se skládá chalupářský řízek?

Děkuji


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 04.01.17 07:31
avatar

Přívlastek "chalupářský" se používá většinou pro maso připravené přírodním způsobem, s houbami, případně dušenou zeleninou (papriky, rajčata).

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 05.01.17 21:38
avatar

Jethro má pravdu. Tady je jeden recept. Jen pozor na jednu věc. Mě se tam nelíbí to posypání paprikou před pečením. Myslím, že se ta paprika na mase bude při pečení pálit.


doplněno 06.01.17 18:16:

Pálí se prostě proto, že se při styku s horkým povrchem pánve pálí a tím hořkne. Paprika se nesmí péct, není potom dobrá.

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 06.01.17 16:42
avatar

Proč by se parika pálila, kdyz si dělám minutku, taky dáváom papriku.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 08.01.17 19:06
avatar

Ajo vy jste asi nepochopila-paprika se nesmí dlouho přepalovat pak je hořká !

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 08.01.17 14:12
avatar

pořádná flákota, okořeněná tím, co se na chalupě najde.

Když ho nepřesolíte nebo nespálíte, je vždycky dobrý.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2017 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.