Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přibírání na váze po antikoncepci

Od: kucharinka* odpovědí: 7 změna:
Zdravíčko. Potřebuji radu, či zkušenosti. Jde O to,že rok jsem shazovala 10kg a ty se mi vrátily během 10ti dnů s antikoncepci. Tedy na váze to činí asi 5kg ale i okolí mi říká,že jsem na tom stejně postavou jako před rokem (ano k tomu i Vánoce, ale vrátit se za 14dni Vánoc na původní váhu?) Mám otoky na nohou a hůř se mi dýchá. Prosím vás poraďte mi,jsem z toho fakt na dne, je mi 19

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle musíte řešit se svou ženskou lékařkou. Z laiků vám nikdo opravdu dobře nemůže poradit, zvláště, když se jedná o otoky.

hodnocení

0x
Když vidíš co s tebou dělá hormonální antikoncepce, řekni si o tělísko a máš pokoj. Nechápu proč se všechny holky cpou prášky, když za nějakých 800 můžou mít klid na pět let, nervat se chemií a nemuset hlídat aby nezapoměly zobnout piluli.
mel*
No vidíte...já jsem urgovala u gynekoložky tělísko a bylo mi řečeno, že je vhodné jen pro starší ženy (je mi 22), které už rodily...ne vždy to jde :)
kucharinka*
hodnocení

HA mám z důvodu cysty :(
Pani doktorka jede po staru. Dřív se dávalo tělísko opravdu až po prvním porodu. Dnešní tělíska jsou už někde jinde než klasická dana. Dají vam ho v pohodě treba ve dvaceti a dokonce dostanete na výběr od mědi přes stříbro a platinu až po tělíska s dlouhodobým uvolňováním hormonů.

hodnocení

0x

Zadržujete vodu (naprosto zjevně). Zkuste se poinformovat, zda nejde cystu léčit nějak jinak, protože HA obecně je pěkné neřádstvo (když to řeknu slušně).

laurak
hodnocení

0x

Ano, toto jsem měla zhruba od 15 let, kdy na mě lékaři vyzkoušeli asi deset druhů různých antikoncepčních pilulek, avšak všechny s tímto efektem, přibírání, velké zavodňování, otoky prstů, rukou, nohou, únava, dýchavičnost...Nedávno se náhodou zjistilo proč. V těhotenství mi z ničeho nic selhaly ledviny, zjistilo se, že mám určitou vrozenou vadu ledvin a musím být operována. A když jsem s lékařem konzultovala anamnézu, řekl, že antikoncepce nejspíš dělala tyto potíže protože ledviny neúměrně zatěžovala. Doporučuji Vám ji vysadit a hledat jinou formu antikoncepce, ideálně nehormonální. Možná se Vám antikoncepce také "tluče" s něčím, o čem třeba ani nevíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]