Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nabrat svaly?

Od: megaekk odpovědí: 2 změna:

Ahoj je mi 13 a chtěl bych nabrat nějaké svaly, jenomže nevím jak... Měřím 165 cm a vážím 40 kg, a potřebuju nabrat alespoň 20 kg... a v tuku se mi to nabírat nechce... poradíte nějaké cviky, popřípadě jak často mám cvičit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

svyjabob*
hodnocení

2x

Takto mladý je nejlepší cvičit s vlastní vahou klidně denně a iděálně dělat navíc nějaký sport jako fotbal, hokej, florbal, thaibox, kickbox, etc... nabírání svalové hmoty je především o kvalitním stravováním, ten trénink u neprofesionála, který se nejde prezentovat na prkna může být v podstatě jakýkoliv, věřím že inspiraci najdeš na tisíc českých webech které se fitnes a kulturistice věnují, jinak na rovinu ve třinácti nabrat 20 kilo kvalitní hmoty nebude jen tak, to jedině bys seděl celé dny u PC a cpal se tučným a sladkým (to ale moc kvalitní nebude :D ). Takže počítej že to nabereš nejdříve za dva, tři roky, ale to bys musel fakt dřít a mít kvalitní plnohodnotnou stravu, jelikož mám zkušenosti s trénováním lidí a pomoci se stravováním, tak vím jak čučí když jim člověk ukáže kolik jídla denně musí sníst, protože to je ta alfa omega při nabírání kvalitní aktivné hmoty těla, doplňky jsou až to poslední co bys měl teď na začátku řešit.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Tak teď nějak nevím, chceš se nechat vycpat nebo se cpát brambůrky? Anebo cvičit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]