Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Syn chodí naostro

Od: yana odpovědí: 25 změna:

Nedávno jsem si uvědomila, že v koši na prádlo prakticky nevídám synovo spodní prádlo. Když jsem se ho ptala, jak je to možné a jestli nosí pořád jedny trenýrky, tak mě naprosto odzbrojil, když prohlásil, že už spodní prádlo nenosí. Že je to prý pohodlnější a že prý většina kluků u nich v klubu ho taky nenosí (hraje závodně fotbal). Moje námitky, že je to nehygienické apod. se nesetkaly s úspěchem. Mám to řešit, nebo nad tím mám mávnout rukou? Bude mu 14... Je pravda, že na hygienu jinak dost dbá...

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Mávni nad tím rukou a neřeš. Jediné, co by ho mohlo přesvědčit, je nějaká drobná nehoda na veřejnosti.

eulalie*
hodnocení

3x

Dobrý den. Zkuste mu nadhodit jen takovou malou historku, která se klidně může stát. Půjde po ulici a na zledovatelém chodníku mu uklouzne noha a on jak dlouhý, tak široký se natáhne a zlomí si nohu. Bude muset samozřejmě do nemocnice na úrazovku. A co tam s ním budou dělat? Rentgenovat, což se jaksi neděje přes kalhoty, že. A sádru mu také nenasadí, když bude mít kalhoty na sobě. Takže jak tam bude vypadat, až si před lékaři svlékne kalhoty? Ono mu to asi nebude moc příjemné, když se bude muset producírovat jen tak naostro a vystavovat všem na očích to své mužné nářadíčko... ;) Já bych také na nošení spodního prádla trvala být Vámi.

No v ideálním případě by se mu to mohlo opravdu stát. Ne, že bych mu přál zlomeninu, ale tu potupu při ošetření...
majsterjoe*

Jakou potupu? Při zlomené noze máte myšlenky na něco jiného než potupu, stud, i když tam budete stát úplně nahý. A všem okolo to bude absolutně jedno.

joe33
na úrazovcé mu kalhoty od spodu rozříznou takže nahý nebude aspoň mi to tak udělali.

joe33: Jenže to on nemusí vědět ;)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, v tomto pubertálním věku syna bude přesvědčování obtížné, protože pro něho mají pravdu jen jeho kamarádi. Je fakt, že je to trend (a každého osobní věc). Své jste si již řekla, tak počkejte, až ho do penisu skřípne zdrhovadlo a třeba pozná, že spodní prádlo je vhodné nosit. Zdravím!

mp*
hodnocení

2x

To je velice individuální. Někdo smrdí hned, někdo až po několika dnech. Spodní prádlo (denně měněné) to zachytí. Kdo se cítí na víc, proč ne.

hodnocení

1x

já bych nad tím rozhodně rukou nemávla - tohle hygienické fakt není...

megapenis

A co je to jeho věc, já chodím naostro jiz 5 let a kdyz my stojí tak at stojí at aspon holky vidí jak ho mám velkýho.

michal348*

Hej tak to nene XD Nejlepší odpověď co jsem tu viděl =D mimochodem tato diskuze je 2 roky stará ale co

Jak často perete kalhoty? Každý den, jednou týdně? Jak často kulturní člověk mění spodní prádlo? Ženy a dívky běžně každý den, muži se vrací v čase zpět? Třeba perete rifle každý den, pak to je v pořádku.Pohoda !

balzerka
hodnocení

1x

Tak si bude muset ručně prát často rifle. Ať mi netvrdí, že jsou po 14 dnech voňavé. Ať si čichne.

majsterjoe*

Dva dny a už musí prát. tak ať si panáček pere a žehlí sám.

hodnocení

1x

Zbytečné je pokoušet se to řešit. U těchto jedinců je IQ oslabené pubertou, takže nějaké domluvy, ani argumenty nepomohou a jsou platné jako házet hrách na zeď.

hodnocení

0x

Já si myslím, že kluk už je natolik velký, že už rozhoduje sám za sebe. Nějaké nehody nebo neco? Je to jeho zodpovědnost. Už si na zodpovědnost sám za sebe, musí zvykat! Nebude mít maminku celý život za zadkem. Teď to dělá jako příslušník klubu, ale sám příjde na to, co je pro něho lepší. ;)

Nehoda se může stát, když se skřípne cosi do zipu - - - jako v té veselé příhodě : ten s tím upaloval k lékaři, a ona to byla lékařka, a dost škodolibá, svolala konzilium všech sester poblíž, a když se dostatečně vyjú-a vyjéchaly tak doktorka škubla zipem a bylo po problému

rv*
hodnocení

0x

Dejte mu čuchnout na patřičné místo k těm kalhotám po pár dnech. Třeba ho to přesvědčí.

hodnocení

0x
Je pravda, ze v dnesni dobe chozeni na ostro jak u muzu tak u zen neni tabu. Jsou i zeny, ktere v lete chodi naostro. Proste vetraj. Na jednu stranu to je prirozene, na druhou stranu, co si tam vse muze zena zavlect. To vsak odpada u kluku.
Tam spis vidim problem v tom, ze pri moceni musi dobre vyklepavat, neb jinak je kapka na dzinach. A po par dnech to musi byt citit.
Jinak si myslim, ze 14leteho pubertaka nema smysl presvedcovat.
aha

Chodit naostro je fajn, pokud mate v lete volne delsi saty nebo sukni, ale chlapi jedine kratasy se suspec vlozkou, jinak arabove pod dlouhym hábitem urcite taky nic nemaji :)

aerdna
hodnocení

0x

Já jsem před časem řešila to samé. Syn se tedy už odmala snažil spodnímu prádlu vyhnout, takže v létě pod kraťasy jsem ho do něj nenutila, ale aspoň do školy jsem trvala na tom, až nějaké nosí. Loni jsem mu ale jednou ráno nechtíc vlezla do pokoje, když se oblíkal, a viděla jsem, jak se nahý souká do riflí. Nejdříve ztuhl a pak z něj vylezlo, že už asi dva roky hází do koše na špinavé prádlo každý večer čisté trenýrky. No nezabili byste ho? :D Nejdříve jsem ho fakt zabít chtěla, ale pak jsem musela uznat, že jestli to tak dělá roky a všichni spokojeně žijeme, tak to asi fakt není něco, co je třeba řešit... A když jsem se ho ptala, jestli se nestydí, třeba když se převlíká ve škole před tělocvikem, tak mi tvrdil, že zdaleka není sám, kdo tak chodí. Takže chlapci mají zjevně nějakou novou módu. :D

metalhead
hodnocení

0x

Čus, já už ho taky nenosím. Lepší je bez. *tuc*A nemám problém s věcma na zip (šortky, džíny).

willy
hodnocení

0x

Bych to neresil. A nehoda na verejnosti jak nekdo tady zminoval? Ano, nehoda u kluku hrozi u rifli se zipem.. auuuuu *sok*... proto kupuji knoflikace :-D

Taky chodim obcas naostro a je to paraaaaaada.

Tak to pak pri ulitnuti knofliku, ci zapomenuti zapnuti muze v pohode vylezt ven :) a koukat se.

eivlis*
hodnocení

0x
Pokud dodrzuje denni hygienu atp., tak bych to nechala byt.. V Posledni dobe si vsimam, ze nas mladsi 7 lety syn si nedava spodky pokud je doma,.nejde do skoly a proste je nemusi, nema to rad.. Nezlobim se, usmeju se, vysvetluju, ale nechavam mu jeho nazor, pocit.. Jediny na cem trvam je kazdodenni sprcha, hygiena..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]