Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsem si uvědomila, že v koši na prádlo prakticky nevídám synovo spodní prádlo. Když jsem se ho ptala, jak je to možné a jestli nosí pořád jedny trenýrky, tak mě naprosto odzbrojil, když prohlásil, že už spodní prádlo nenosí. Že je to prý pohodlnější a že prý většina kluků u nich v klubu ho taky nenosí (hraje závodně fotbal). Moje námitky, že je to nehygienické apod. se nesetkaly s úspěchem. Mám to řešit, nebo nad tím mám mávnout rukou? Bude mu 14... Je pravda, že na hygienu jinak dost dbá...
Dobrý den. Zkuste mu nadhodit jen takovou malou historku, která se klidně může stát. Půjde po ulici a na zledovatelém chodníku mu uklouzne noha a on jak dlouhý, tak široký se natáhne a zlomí si nohu. Bude muset samozřejmě do nemocnice na úrazovku. A co tam s ním budou dělat? Rentgenovat, což se jaksi neděje přes kalhoty, že. A sádru mu také nenasadí, když bude mít kalhoty na sobě. Takže jak tam bude vypadat, až si před lékaři svlékne kalhoty? Ono mu to asi nebude moc příjemné, když se bude muset producírovat jen tak naostro a vystavovat všem na očích to své mužné nářadíčko... Já bych také na nošení spodního prádla trvala být Vámi.
Dobrý den, v tomto pubertálním věku syna bude přesvědčování obtížné, protože pro něho mají pravdu jen jeho kamarádi. Je fakt, že je to trend (a každého osobní věc). Své jste si již řekla, tak počkejte, až ho do penisu skřípne zdrhovadlo a třeba pozná, že spodní prádlo je vhodné nosit. Zdravím!
A co je to jeho věc, já chodím naostro jiz 5 let a kdyz my stojí tak at stojí at aspon holky vidí jak ho mám velkýho.
Hej tak to nene XD Nejlepší odpověď co jsem tu viděl =D mimochodem tato diskuze je 2 roky stará ale co
Jak často perete kalhoty? Každý den, jednou týdně? Jak často kulturní člověk mění spodní prádlo? Ženy a dívky běžně každý den, muži se vrací v čase zpět? Třeba perete rifle každý den, pak to je v pořádku.Pohoda !
Já si myslím, že kluk už je natolik velký, že už rozhoduje sám za sebe. Nějaké nehody nebo neco? Je to jeho zodpovědnost. Už si na zodpovědnost sám za sebe, musí zvykat! Nebude mít maminku celý život za zadkem. Teď to dělá jako příslušník klubu, ale sám příjde na to, co je pro něho lepší.
Já jsem před časem řešila to samé. Syn se tedy už odmala snažil spodnímu prádlu vyhnout, takže v létě pod kraťasy jsem ho do něj nenutila, ale aspoň do školy jsem trvala na tom, až nějaké nosí. Loni jsem mu ale jednou ráno nechtíc vlezla do pokoje, když se oblíkal, a viděla jsem, jak se nahý souká do riflí. Nejdříve ztuhl a pak z něj vylezlo, že už asi dva roky hází do koše na špinavé prádlo každý večer čisté trenýrky. No nezabili byste ho? :D Nejdříve jsem ho fakt zabít chtěla, ale pak jsem musela uznat, že jestli to tak dělá roky a všichni spokojeně žijeme, tak to asi fakt není něco, co je třeba řešit... A když jsem se ho ptala, jestli se nestydí, třeba když se převlíká ve škole před tělocvikem, tak mi tvrdil, že zdaleka není sám, kdo tak chodí. Takže chlapci mají zjevně nějakou novou módu. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.