Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se líčit

Od: skip* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

poprosila bych někoho, kdo se nudí a rozumí líčení. Poslala bych Vám na mail fotku, kde nejsem namalovaná, a potřebovala bych poradit, co se ke mně hodí. Jaký odstín stínů, rtěnky, jestli nosit linky(horní,dolní) nebo tvářenku a tak dále.

Za všechny rady bych byla moc vděčná. Maluji se už dlouho a pořád mi to nepřijde ono. Je mi 17.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klus
hodnocení

0x

To jste tak najivní, že věříte, že vám zde někdo zveřejní svůj mejlík, abyste mu mohla zaslat fotku?

Navštivte studio s profesionály, oni vám líčení předvedou, poradí.

hodnocení

0x

A nemůžete poslat fotku do osobní pošty (jste zaregistrovaná, takže takovou možnost máte)? Na internetu jsou dočasná úložiště, kam ji můžete nahrát a do zprávy dát odkaz. Jinak dolní linky obecně zmenšují oči.

doplněno 27.12.16 00:01:

Ano, proto píšu o dočasných internetových úložištích – do pošty lze potom pouze vložit odkaz...

iz*

Do vnitřní pošty nejde vložit obrázek, ani připojit žádnou přílohu. Slouží jenom k textové komunikaci (se smajlíky).

iz*
hodnocení

0x

Najdete tu spoustu lidí ochotných Vám poradit nebo pomoci, ale předpokládám, že nikoho, kdo by byl ochoten zveřejnit svůj e-mail.

Nahrajte fotku sem (můžete doplnit otázku).

europe
hodnocení

0x
Ještě abyses nelicila to bys vypadala :-D

elek
hodnocení

0x
Hlavně prosím nepoužívej červenou rtěnku :(

redalert
hodnocení

0x
Tak alespoň napis barvu očí :)
Podle toho se dá taky zjistit co ti bude slušet + jaký tvar obličeje máš :)
výtka
Upozornění od sys hejkal 27. 12. 2016 06:12:31
Nenamáhá tě vymýšlet stále jiné, nové přezdívky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]