Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší šampon

Od: barunka odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chtěla bych se poradit. Chci si koupit nějaký opravdu kvalitní šampon pro mastné a zplihlé vlasy, ale vůbec nevím jaký. Zaujala mě značka medavita, kerastase nebo alterna, ale vůbec nevím jestli je to kvalitní nebo jen reklama... Chtěla bych šampon na objem a proti maštění, ale zároveň aby neničil a neztenčoval vlasy... Máte zkušenosti s těmito nebo jinými opravdu kvalitními značkami?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

javva*
hodnocení

1x

Nejlepší šampony jsou ty, o kterých se nemluví, a není na ně reklama. A úplně ty nejlepší jsou veterinární šampony, protože normy pro výrobu veterinárních prostředků jsou daleko přísnější než pro lidi !. Co třeba www.severochema .cz

Výrobek s názvem: Lord šampon pro psy s kolagenem 250 ml

Nejlepší šampon
banan*
To jako fakt? Veterinární šampon bych nedoporucila jelikož ma povoleny látky co lidskej nema, bio nebio. Je to tak proto, ze za kratší život psa se mu nestačí tolik škodlivých látek v tele nahromadit. A psi se nemají koupat tak často tak abys nebyla za chvilku bez vlasu
Já používám šampony samozřejmě bez silikonu, poslední dobou jen milvu, ale ta se da jen objednat z netu. V drogerce ani v lékárně ji nekoupis.
dam®

Ahoj, vím, že moje poznámka je mimo, ale nedá mi to. Nebude po aplikaci toho psího šampónu vypadat jak načechranej pudl?:-D

hodnocení

0x

Zdravím.

Používám posl.dobou řadu Kérastase na doporučení mé kadeřnice.Je dobrý.

Ale,podotýkám,ale...Jelikož se také tak trochu zabývám bylinkami a čínskou medicínou,doporučuji Vám pít odvar z kopřivy a vlasy si i kopřivou oplachovat.

Jedna z nejdůležitějších věcí u mastných a zplihlých vlasů je správná a vyvážená strava.Co nejmenší podíl cukrů,bílé mouky a tuků vede k velikému zlepšení,jak u vlasů,nehtů a kůže (akné,atpod.).

Zaměřte se na zeleninu a ovoce,to především.Dostatek pitného režimu - vody.Alespoň dva litry vody denně.

V podstatě se jedná o detoxikaci jater a ledvin.

Ještě prvořadý faktor na špatné vlasy je stres.

doplněno 26.12.16 17:07: U těchto příspěvků mě nejvíce mrzí,že tazatelé mé rady berou na lehkou váhu a neřídí se jimi !
---
Struktura vlasů se (pokud nemyslím genetiku) nejvíce podepisuje na špatné životosprávě !
doplněno 26.12.16 17:09: Viz,příspěvek viz níže.
Proč myslíte,že psi a kočky mají krásnou srst?
---
Copak asi jedí?...

hodnocení

0x

Na kvalitu vlasů má vliv i to, co člověk jí a v jaké je pohodě. Nebo se vlasy začnou zhoršovat, když má člověk nějaké problémy s hormony nebo se štítnou žlázou. Zkuste zapátrat i tímto směrem.

balzerka
hodnocení

0x

Mastné a splihlé vlasy řešte hlavně výživou. Sice to bývá rodové, ale hodně vylepší situaci B komplex, zejména B2, křemík , železo. Zjistěte si, v čem tyhle prvky jsou. B vitamin ztrácíte i přemírou cukru ve stravě, či po antibioticích. Nepoužívejte odmašťovací šampony, tím vyprovokujete mazové žlázky k větší produkci. Spíš jemný šampon dětský a Capillan balzám, nebo Capillan vlasovou vodu s bylinami. Vlasových vod je víc, podle problémů. Tyhle speciality raději kupte v lékárně. A při fénování, snižte teplotu . Horký moc vysuší a tak provokuje vlasovou pokožku k tvorbě mazu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]