Rozmrazuje se kuře před pečením?

Od: Datum: 21.12.16 20:53 odpovědí: 14 změna: 23.12.16 16:42

Rozmrazuje se kuře před pečením v troubě na pekáčku?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 21.12.16 20:58
avatar

Rozmrazuje. Jsou i tací, co před pečením z útrob ptáka vytáhnou igelitový pytlík s droby, pokud tam je.

A on se ten mražený pták i blbě solí.

Ohodnoceno: 7x
 
Od: boba®
Datum: 21.12.16 21:03
avatar

Já rozmrazuji. Ale taky už se mi stalo, že jsem večer zapomněla vyndat z mrazáku a pak šlo zmrzlé rovnou na pekáč. Ale to si můžu dovolit jedině s kuřetem, které si mrazím sama, nakupuji na farmě. V obchodech mražená kuřata zásadně nekupuji.

Ohodnoceno: 3x
 
Od: monimoni
Datum: 21.12.16 21:47

děkuju za odpovědi:)

Od: balzerka
Datum: 21.12.16 23:33

Rozmrazím, posolím, okořením a počkám. Maso nemá jít na pekáč či pánev chladné, naopak má mít pokojovou teplotu.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 22.12.16 02:35
avatar

Každopádně rozmrazit. Pokud je z obchodu, tak je tedy potřeba umýt, odstranit nečistoty, jak z kůže, tak zevnitř.

Kuře z velkochovů nebrat, ale připlatit si za to ze dvora. Jak řekl trenér v posilovně Okamurovi, potom chlapům vyskočí bradavky. A má pravdu, ta kuřata jsou nadopována hormony, aby rychle vyrostla a pro mužské tělo to není dobré. Ono i děvčátka potom dospívají o hodně dříve. Takže maminy, kuře stokrát jinak již neplatí.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: maky®
Datum: 22.12.16 14:21
avatar

Lepší je rozmrazit kuře před pečením, nežli po pečení, určitě doporučuji :-D

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 22.12.16 16:58
avatar

Nejlépe tak, že večer z mražáku vyndáme a položíme na talíř, postavíme dolů do lednice. A kolem desáté dopoledne bude akorát. ;) Nakrájet halabala brambory na vymaštěný pekáček a na ně položit kuře. Asi po pů hodině promáznout kuře olejem, ve kterém jsme rozpustili koření. A po čtvrt hodině přemáznout ještě jednou. A je hotovo, všechno nádobí je jen jeden pekáček. :-D To kuře klidně rozkrojím napůl a položím kůží nahoru.

Ohodnoceno: 1x
 
Od: lego®
Datum: 23.12.16 13:16
avatar

To zni jednoduse, treba to zkusim.
Jaka je prosim teplota trouby a celkova doba peceni?

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 22.12.16 19:29

,,Jak nemám čas a potřebuji úpéct kuře,tak i zmražené,,,není to žádný rozdíl v chuti --umyji a i posolím ..Není rozdíl.


doplněno 22.12.16 19:30:

nevím,,v čem vidíte rozdíl...

Ohodnoceno: 0x
 
Od: cicko
Datum: 23.12.16 01:01

Já jej naopak nechávám vychladnout.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 23.12.16 07:23
avatar

Kuře /zvláště pak koupené v obchodě už zmražené/ je NUTNO před kuchyňskou úpravou rozmrazit a dobře umýt. Proč?

Stalo se mi už asi 2 x, že jak v závodě drůbež kuchali, asi natrhli vnitřnosti a uvnitř kuřete byla sláma, nějaké zrní a jiné nečistoty. Asi z protrženého volete či ze střev. Tohle všechno se musí omýt, odstranit i ty případné mázdry a blány, které uvnitř jsou. Chtěla bych vidět člověka, který byl byl ochotný pojídat kuře i s jeho obsahem žaludku a střev. No *blee*

Za mě tedy - jen čuník to dobře neprohlédne a neumyje a hodí hned na pekáč. Pokud je to kuře domácí, která jsem si dala zamrazit sama, ta už jsou mytá, očištěná, ručím za ně. Přesto ale i ty opláchnu.

V bývalé práci byla jedna, taková k ničemu. Vyprávěla nám, jak pekla kuře, hrozný smrad po kuchyni, když to prozkoumala, mělo kuře v břiše ten sáček s drůbky. Pytlík byl už celý roztavený, v kuřeti tekl, nakonec to vyhodila všechno., i s kuřetem. Nenapadlo by mě, že jsou mezi námi takové "hospodyně". *bzum* Jaga.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 23.12.16 12:46

babajaga,,,ale já jsem neviděla kuře s droby aspoň 20 let. Ty sáčky co bývaly už dávno neexistují..

Jinak na obalu pokud umíte číst,,je napsáno KUŘE BEZ DROBů...

Ta paní co pekla to kuře tak to bylo ještě za komoušů ...s drůbky ,,kuchřky jak vidím nemáte přehled


doplněno 23.12.16 12:51:

jo a když se kuře neopláchne což ho oplachuji,nikdo by se neotrávil vše se zničí varem,,,,, kuřátka u nás jsou nádherně očičtěná akorát otrhám na biskupu zbytky po peří,,,,,ta malinká brčka toť vše...A myslím si,že každý má v ledničce čisto...

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 23.12.16 13:00
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 23.12.16 16:42

Tak já ho neviděla řadu let,,nejsou u nás,,já kupuji chlazená kuřata ,,,,

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2017 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.