Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupila jsem přes internet moc pěknou tašku, ale hrozně zapáchá. Otevřela jsem ji, nastříkala do ní toaletní vodu, ale stále je hrozně cítit. Větrám ji, ale nerada bych čekala moc dlouho, než vyčichne. Máte někdo zkušenost, co s tím?Dík.
Koupil jsem si jednou kožený či koženkový potah na volant - takové gumovokoženkové kolo, co se narvalo na volant pro "lepší držení". Smrdělo to, ale co bylo horší, kůže pálila. Když jsem si dal ruku do vlasů nebo na tvář, cítil jsem něco jako kyselinu...
zkoušel jsem různé chemie - od jaru, okeny, různých čističů až po pračku a hodinový program s pracím práškem. 2 týdny jsem to nechal na větru, dešti, slunci ...
Pak jsem to poslal poštou zpět, že to tak smrdí i přes své pokusy, že to nejde použít. Neuznali důvod reklamace, nejprve se tvářili mile, pak se přestalo komunikovat. Za těch 400,- Kč nemá smysl si ničit zdraví - obrečel jsem investici a napsal na ně recenzi vč. uvedení mailů z jejich strany... To je tak vše, co jsem mohl udělat.
Na vaší straně bych vrátil v zákonné lhůtě.
Při koupi přes internet máte nárok na vrácení bez udání důvodu do 14 dní- tak toho využijte, tašku zabalte a vraťte jistě byl v balíčku přiložený dodací list s vratnou částí na vyplnění...To nevyčichne, na nic nečekejte.
reklamace ne... to trvá dlouho - prostě vrátit - máte na to nárok
Jednou jsem vlezla do obchodu s nějakými botami a jiným zbožím, ani to myslím nebyli Vietnamci, nebo ti Vietnamci měli český personál. Byl to takový ten pojízdný obchod, nevím jak se tomu říká. Prostě si pronajmou v některém městě nějaký prostor a tam na celý den rozloží své zboží. Já tam ze zvědavosti vlezla, ale byl tam tak příšerný smrad z nějaké umělé hmoty, že mi opravdu vstoupily slzy do očí. Nevydržela jsem tam ani pět minut. A i když jsem rychle vypadla, stejně mne rozbolela hlava. Pak jsem se dozvěděla, že to určitý druh toho materiálu, který vydává tento pach a to pořád. Nevyčichne to a ničím ho nepotlačíte. Dokonce mám dojem, že to je i zdraví škodlivé, ale nemohu dodat žádné precizní informace, už to je několik let a už si nepamatuji jak jsem na to přišla. Jedná se dokonce o nějaký zakázaný chemický prevít, který přidávají do té umělé "kůže". Opravdu to reklamujte ihned, ten smrad nezmizí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.