Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názory na vztah?!zmatený člověk!

Od: baron28* odpovědí: 8 změna:

Expřítelkyně zhruba po 9 měsících přišla za mnou s tím že nemůže citít lásku k nikomu jinému jelikož city má jen ke mě .mezi tím každej si šel svojí cestou ale já zůstal na místě a musel jsem budovat zázemí,tím pádem jsem neměl čas ani myšlenky na seznamování,ale expřítelkyně krátkodobého přítele si našla,ale podle jejích slov nejde o lásku (byl to jen sex)a chtěla poznat a najít třebas i novou lásku a začít znova..Náš vztah trval 6 let ,kdy jsem řešil kde ,co, s kym si píše a byl to takový psychovztah plný každodeních hádek!Přesto všechno člověk nezůstane ve vztahu tak dlouho jen tak ,a ano miloval jsem jí,ale postupem času ,když dostáváš rány do srdce člověk se uzavře a zvykne si a už neočekává že to bude lepší nebo jiný .Pointa nevěřím už ,a nemůžu nějak příjmout fakt že si užila ,poznala a nakonec vlízt na zpět a dělat jako by nic!a moje představivost nemá hranice!Názory chlapů i žen bych přivítal ..páč si myslím že vstoupit do vztahu a zároveˇv vkročit do života je důležité a velké rozhodnutí ,přece jen se od toho odvíjí naše budoucnost a harmonie po které všichni toužíme.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Když víte, že vztah nefungoval předtím, proč byste do toho chodil? Těžko to tentokrát bude jiné.

hodnocení

2x

Já to celé nechápu. Jak, "vy jste zůstal na místě a ona pokračovala v cestě". Ale přece takhle vztah nevypadá. Vztah je to, když jdou nebo stojí oba. Spolu dělají to, co dvojice dělají, namyslím jen sex, co je dělá dvojicí. Ikdyž přes den odejdou za prací, stejně na sebe myslí a když mohou, jsou spolu. Nemůže být vztah tak, kde jde každý jiným směrem.

Občas se stane, že vidíte člověka na jedné straně náměstí a přesně víte, kdo k němu patří na druhé straně toho náměstí. Patří viditelně k sobě, ikdyž fyzicky spolu nejsou. To, že si žije každý svůj život a jednou za čas se sejdou v posteli, tomu se říká jinak, než láska, než vztah.

Vlastně to, co píšete, to není nic jiného, než nějaké podivné blablabla, slova, slova, slova. Ve vztahu jsou důležitější jiné věci! Ještě mi to nedá, musím se zeptat, jestli to zázemi jste budoval pro sebe nebo pro vás oba? A věděla to ona? Chtěla to? To asi bude rozhodující.

ivanhoe*

Krásně to popisujete. Z dotazu ale není zřejmé, zda právě to co popisujete., si dotyčná neuvědomila., když dokázala srovnávat s tím, co ztratila. Takové "koště", potom dobře mete..

pohanka*
hodnocení

2x

Řečičky paničky.

Po 6 letech byl Váš vztah přechozelý.

Píšete, že byly hádky skoro každý den, a to není dobrý základ pro další život.

Vyrovnat se s rozchodem bude určitě obtížnější, než jenom 9 měsíců, třeba až tak dva roky.

Je moc dobře, že jste začal něco budovat, to pomáhá nejvíce.

U bývalé přítelkyně cítím vychytralost.

My nevíme, jaký jste Vy. Máte dobrou práci, jste dobře finančně ohodnocen, jste pracovitý, dokážete se o sebe postarat, něco vybudovat, zlepšit své okolí, bydlení, máte auto, jezdíte rád na výlety, umíte vařit, sex s Vámi byl uspokující, říká se, že nejlepší usmiřování je v posteli atd.?

S novým partnerem, který Vás nahradil, mohla porovnávat. A zjistila, že to není ten pravý, s Vámi se měla lépe.

Já bych za tím tedy viděla spíš kalkul.

Nevíme, kdo se s kým rozešel, ale nemusí být jenom po jejím. Jestli to tak necítíte, nemůže Vás přesvědčit k ničemu. To bla, bla o lásce jsou jen řečičky. Váš vztah se stejně po nějaké vrátí do stejných kolejí.

A když nad tím již nyní přemýšlíte, jak se milkovala s jiným, to je věc, která se nezapomíná.

Po 6ti letech máte jeden druhého již přečteného, co nového opětovný vztah přinese? Myslím, že nic nového, natož dobrého.

A jak píšete, ty každodenní hádky vytvořily mezi Vámi nějakou propast, nedůvěru. Proč si ubližovat znovu.

Jsem spíše pesimista. Nezačínala bych opětovný vztah z lítosti, ptejte se svého srdce. Máte pochybnosti, nenechejte se přemluvit sladkými řečmi.

Budujte, tvořte, je plno mladých děvčat se kterými se ještě můžete seznámit, na něco nového se těšit, poznávat se, mít vztah postavený na upřímnosti, bez hádek a nějakých podpásovek, být opět zamilovaný, založit rodinu. Neházela bych flintu do žita.

.

hodnocení

1x

Váš vzájemný vztah byla zřejmě Itálie a nedivím se ani, že skončil.

Vy jste asi hrozně žárlil, co, kde a jak komu píše, jak sám říkáte, jí se to nelíbilo. Časem se láska vytratila, nastoupila spíš lhostejnost. Slečna se také nechovala nejlíp, když hledala chlapy jen na sex, bez jakéhokoliv citového vztahu.

Prostě jste si nerozuměli a rozešli jste se. Nejste první ani poslední, komu se vztah nevydařil. Pokud má slečna nyní zájem ve vztahu po přestávce pokračovat, nedělejte to. Nerozuměli jste si, hádali se a takový vztah nemá cenu slepovat. Než se ohlédnete, bude zase všechno při starém. A na co zbytečně sám sebe mučit? To platí pro vás oba.

Najděte si novou partnerku, Vaše bývalá jistě nezůstane pozadu a najde si taky. A ať se Vám s tou novou žije líp, protože už víte, jaké chyby jste udělal a že se jich máte vyvarovat. *placni* Jaga.

bublanina*
hodnocení

1x

Pokuste se uvědomit si, co bylo dříve dobrého (a kolik toho bylo), a co bylo špatně (a kolik toho bylo). Pak se rozhodněte, jestli to chcete zpátky. Mějte ale na paměti, že lepší to nebude, maximálně stejné, ale spíš horší. Píšete o své představivosti, která nemá hranice. Naprosto chápu, a to by bylo přesně to, co by mě osobně od obnovení vztahu odrazovalo. V podstatě je odpověď jednoduchá. Chcete to vrátit?

danys*
hodnocení

1x

Zasmál bych se a šel bych dál! Nechápu, proč to řešíte? *smich*

ivanhoe*
hodnocení

0x

Záleží od situace, zda je ex vážně poučená a ochotná k nápravě chyb nebo to jsou jen kecy v kleci. Pokud od Vás šanci dostane, mělo by být jasně vyříkáno, co bylo v minulosti špatně a co už se prostě opakovat nesmí. Vybočení z těhle mezí, trestejte definitivním koncem a tak jí to také řekněte = scene complete, energy bonus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]