Nejste přihlášen/a.
Ahoj, moje otázka zní, jak nosit podkolenky a nadkolenky? Snažila jsem se je nějak zkombinovat se sukní nebo s šatama, ale mamka mi řekla, že tohle nosí šlapky a že taky tak vypadám. Jak je nosit, abych nevypadala jak šlapka? Děkuji za rady.
Maminky si bohužel často myslí, že jejich holčičky vypadají jako šlapky. Moje máma u mě docela úspěšně bojkotovala veškeré pokusy o to, abych vypadala žensky. Vlasy? Nakrátko, je to praktické! Kalhoty? Kvalitní, zateplené, vysoký pas, že v tom vypadáš jako debil, to je jedno! Kozačky? Ty ses zbláznila, vždyť si v tom na sněhu nabiješ hubu. A dneska se diví, že chodím v tričkách, džínách a teniskách.
Na podkolenky a nadkolenky je třeba hlavně mít pěkné nohy. Jak nejsou, nenosit, vypadá to děsně. Nadkolenky + skládací sukně jsou na pěkných nohách super. U podkolenek to je horší, mám pocit, že ty nesluší nikomu...
Ale musím ty mámy taky obhájit. Když člověku něco nesluší, ony to řeknou, okolí si to bude jen myslet a nic neřekne. Takže se občas vyplatí zvážit jejich názor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.