Nejste přihlášen/a.
Jedině tak, že vejce rozklepnete a oddělíte žloutek od bílku. Žloutek pak uvařite tak, že ho opatrně vlijete do vařící vody.
Fakt? Já tomu nevěřila přiznávám se
to se v té vodě nerozdrobilo?
Já zkusila dát žloutky do vodní lázně, ale to vypadalo, že bude na dlouho. Tak jsem je v té misce mrskla do mikrovlnky. Zbytky bílku nahoře udělaly trošku povlak, ale ten se dal sundat a pak jsem uvařený žloutek normálně použila. Mikrovlnku jsem dala na hodně nízký výkon (osminu jejího plného výkonu), a stejně trošku prskaly.
Možná jsem měla nevhodnou misku na ty žloutky (nechtěla jsem, aby mi ve varu praskla). Po pár minutách byly lehce uvařené jen okraje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.