Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časopis podobný Praktické ženě

Od: praktick odpovědí: 6 změna:

Manželce jsem Praktickou ženu léta předplácel, bohužel loni se tento zčistajasna změnil na jakýsi Kreativ, který je zcela jiného zaměřní - místo návodů na pletení a háčkování, kvůli kterým to žena četla, jsou tam různé "trendy vychytávky pro bohatší dospělé ženy" (typu omalovánky pro dospělé či motivační hesla na ledničku...).

Nemáte zkušenost s nějakým jiným podobným časopisem, kde by bylo hlavně to pletení, háčkování a podobně?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A co tohle? rolino.cz/...

hodnocení

0x

Kupovala jsem si ráda časopis DORKA /DObré RAdy KAždému/, byl to měsíčník. Bylo tam pletení, šití, vyšívání, různé rukodělné práce. Ale už jsem ho dlouho neviděla, tak nevím, zda dosud vychází. Ono co je dobré, často vezme za své. Jaga.

Dnes prý vychází Praktická Slovenka:

medialne.etrend.sk/...

hodnocení

0x

Zeptejte se někde v trafice, tam budou mít přehled. Vychází velká spousta časopisů, o kterých člověk ani neví a taky za chvilku zaniknou. Nic už není co bývalo, já jsem kdysi ráda četla Vlastu, ale dnes z ní čiší takový falešný optimismus, až je mi z toho špatně.

hs*
hodnocení

0x
Dobrý den, odebírám časopis Rozmarýna (ten je zaměřen, řekla bych, na výtvarno z hlediska dekorací plus recepty) a v něm právě mívají reklamu na časopis (dvouměsíčník) "Tvůrčí inspirace"(kde jsou tedy kromě háčkování a pletení i další témata, viz obr.)
doplněno 12.12.16 10:59: Tady jsou nějaké časopisy (jejich předplatné) Diana a Sabrina, oba zaměřené na pletení i háčkování, mrkněte (ta Sabrina je až na str. 3): predplatne.cz/...
doplněno 12.12.16 11:11: Doplňuji odkaz na podrobnosti k té "Tvůrčí inspiraci": coricamo.cz/...
Časopis podobný Praktické ženě

praktick
hodnocení

Děkuji vám všem, snad se tím nějak prokoušu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]