Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké formičky na vosí hnízda?

Od: katerina* odpovědí: 18 změna:

prosím o pomoc jakou mám vybrat formičku na vosí hnízda?jsou buďto úplně obyčejné nebo ty otevírací

Jaké formičky na vosí hnízda?
Jaké formičky na vosí hnízda? #2

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mysdomaci*
hodnocení

0x

Mám oboje, umím z obou, ale otevírací jsou otevírací, jde to z nich lépe vyklápět.

Tu piškotu bych z té vypouklé strany já srovnám,ať nemám plnou pusu piškotu.Obrousím na struhadle.-do roviny,jak olinecké

hahanaj*
hodnocení

0x

mám otevírací, ale velkou

hodnocení

0x

Dobrý den. My máme jen tu první, tu druhou ani nevím, že se vyrábí. Ale já bych zvolil tu druhou, jednak jak bylo napsáno, vyndavá se to líp a zadruhé se mi líbí ten tvar.

mel*
hodnocení

0x
Stopro otevírací,zrovna včera jsem je dělala :) rychlé, snadné...tip: kuličku z těsta oválet v cukru místo vysypávání formičky, úspěšnost 99,9% :)
katerina*
hodnocení

díky, takže kuličku oválet v moučkovém cukru, pak se dá do té rozevírací formičky, ale jak tam vznikne to duté místo pro náplň?

hahanaj*

Prstem utvoříte důlek a pěkně těsto rozprostřete po stěnách formičky.

mel*
Přesně tak :)

,Já důlek dělám vařečkou ,,

eivlis*
hodnocení

0x
Mam oboje a jednoznacne ty rozeviraci..Nedavno jsem si pres net koupila i jine oteviraci formy u Tescomy a jsou uzasne.Ted uz se jen dokopat a s detma se do toho pustit.:)
katerina*
hodnocení

mohu poprosit o odkaz o jaké se přesně jedná formičky? díky

Já mám taky oboje, ale už dlouho používám výhradně ty otevírací. Teď jsem zjistila, že se dělají i "velikonoční"s beránkem, slepičkou, dokonce i medvídek a kočička... Stačí zadat srovnanicen.cz/... a je jich tam na výběr...

eivlis*
hs uz me prebeh/la a uz dal/dala pro vas odkaz a presne ty jsem mela na mysli i ja:)

hodnocení

0x

Používáme už jen ty otevírací (a nejlépe ty hladké co máte na fotce, jak je tam nějaký plastický obrázek, jde to z něj o něco hůř ), ale už od dětství mám vyzkoušené, že nejlepší je dávat to ořechové těsto hned do pusy a zbytečně nešpinit formičky. *smich*

mp*
hodnocení

0x

Samozřejmě otevírací. To je vyšší level. Pokrok je pokrok (a já zase budu o dvě kila tlustší, ale nedejte si - vosí hnízdo je vosí hnízdo, na to nemá cenu psát recenze).

hs*
hodnocení

0x
Dobrý den, mám tuto sadu z Tescomy, jsou to 3 tvořítka (stromeček, sněhulák, zvonek) plus vykrajovátko (kolečko-na spodek "hnízda"pokud nechcete dát kupované piškoty tak můžete upéci z lineckého těsta ten tvar) s takovým snímatelným "bodákem", který je právě na udělání toho otvoru na náplň: eshop.tescoma.cz/...
Včera jsem s touto sadou udělala 40 "hnízd"(resp. tedy stromků/sněhuláků) a 20 jich už snědla rodina...uvnitř balení je i recept - na hnízda, na ten spodek (místo piškotu) a 2 různé náplně.
Mají i samostatně 1 formičku - přímo ten úlek: etescoma.cz/...
Kuličku hmoty před umístěním do formičky jsem poválela buď v moučkovém cukru nebo v piškotové rozmixované drti a šly dobře z formičky cen.
Jaké formičky na vosí hnízda? #3
Jaké formičky na vosí hnízda? #4

hodnocení

0x

Tak fígl je v tom, že když vložíte do té formičky potravinovou folii a teprve pak budete cpát to těstíčko, pak tu ďourku a tak dál, tak ani nemusíte vysypávat cukrem. Mám vyzkoušeno a kolikrát se to přilepí na stěny, i když obalím kuličku do cukru a člověk je z toho na nervy. *bum*

..mi to jde když obalím kuličku cukrem bez problému...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]