Nejste přihlášen/a.
prosím o pomoc jakou mám vybrat formičku na vosí hnízda?jsou buďto úplně obyčejné nebo ty otevírací

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
eivlis*
0x
Mam oboje a jednoznacne ty rozeviraci..Nedavno jsem si pres net koupila i jine oteviraci formy u Tescomy a jsou uzasne.Ted uz se jen dokopat a s detma se do toho pustit.![:) :)]()
Já mám taky oboje, ale už dlouho používám výhradně ty otevírací. Teď jsem zjistila, že se dělají i "velikonoční"s beránkem, slepičkou, dokonce i medvídek a kočička... Stačí zadat srovnanicen.cz/... a je jich tam na výběr...
hs*
0x
Dobrý den, mám tuto sadu z Tescomy, jsou to 3 tvořítka (stromeček, sněhulák, zvonek) plus vykrajovátko (kolečko-na spodek "hnízda"pokud nechcete dát kupované piškoty tak můžete upéci z lineckého těsta ten tvar) s takovým snímatelným "bodákem", který je právě na udělání toho otvoru na náplň: eshop.tescoma.cz/...
Včera jsem s touto sadou udělala 40 "hnízd"(resp. tedy stromků/sněhuláků) a 20 jich už snědla rodina...uvnitř balení je i recept - na hnízda, na ten spodek (místo piškotu) a 2 různé náplně.
Mají i samostatně 1 formičku - přímo ten úlek: etescoma.cz/...
Kuličku hmoty před umístěním do formičky jsem poválela buď v moučkovém cukru nebo v piškotové rozmixované drti a šly dobře z formičky cen.
Včera jsem s touto sadou udělala 40 "hnízd"(resp. tedy stromků/sněhuláků) a 20 jich už snědla rodina...uvnitř balení je i recept - na hnízda, na ten spodek (místo piškotu) a 2 různé náplně.
Mají i samostatně 1 formičku - přímo ten úlek: etescoma.cz/...
Kuličku hmoty před umístěním do formičky jsem poválela buď v moučkovém cukru nebo v piškotové rozmixované drti a šly dobře z formičky cen.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]