Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ignorace matky

Od: fiki odpovědí: 6 změna:
Ahoj, už to nezvládám. Když něco říkám mamce, tak mě většinou neposlouchá, jen odpovídá hmm a často se mi stává, že na ni mluvím a ona začne zničeho nic mluvit na někoho jiného, takže mě zase nevnímala... Ale já její problémy poslouchat musím, jak byla v obchodě a neměli tam tohle a tohle atd. Nebaví mě to poslouchat, většinou to jsem prostě úplný blbosti... Ale já to poslouchat musím a já když se s ní bavím třeba o škole tak mě nevnímá. Co mám dělat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Ahoj.
Mamku normálně chytni za ruku a požádej jí,aby si s tebou na chvilku sedla.
No a pěkně v klidu ji požádej,aby tě začala vnímat,protože ji potřebuješ.
Nevidím v tom problém.
---
Jo a dej ji pusu,to my mámy máme rády :)
11.12.16 11:24

wamp *palec*

hodnocení

0x

typický problém puberťáků manželka tomu říká selektivní ucho

xy
hodnocení

0x

Nebaví mě to poslouchat, většinou to jsem prostě úplný blbosti...
asi si totéž říká mamka :))

hodnocení

0x

popřemýšlejte jestli náhodou nevedete monolog, snažte se změnit přístup a chtít od toho druhého (zde mámy) slyšet její stanovisko ke každé vaší myšlence a to stanovisko důkladně prozkoumat ještě než ho hned zavrhnu.

pokud druhého více zapojíte, dočkáte se mnohem užitečnějšího rozhovoru a větší pozornosti druhého

hodnocení

0x

Musíte to vydržet! To stejné jsem měla já se svou mamkou, bylo mi to líto, ale to je povahový rys. Nějaké domluvy nepomůžou - ten člověk to prostě nechápe. Když mamka kecala, snažila jsem se vypínat, třeba jsem přemýšlela, co budu zítra dělat a tak. Třeba si vzpomínám, jak jsem jednou přijela z dvoudenního školního výletu, moc se mi tam líbilo, plna dojmů jsem začala mamce vykládat a ona mě nenechala ani domluvit první větu a začala nějakýma hrozně důležitýma novinkama z práce...Myslíte, že malou holku zajímala nějaká Heda, co se rozvádí? No, na starý kolena jsem zjistila, že tento rys mají obecně lidi s komplexem méněcennosti, kteří chtějí, aby si jich někdo všiml.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]