Nejste přihlášen/a.
Nic složitého, pokud koupíte kvalitní flákotu hovězí svíčkové. Rozpálenou pánev, maso 3-4 cm silné promačkat prsty (nenaklepávat) a rychle (cca 3 min.strana) osmahnout. Maso se musí zatáhnout, aby voda zůstala uvnitř a steak nebyl jako posešev. Mám nejraději jen sůl a drcený barevný pepř+kozí roh a kousek čerstvého pečiva. Wow, tohle jste neměl vzpomínat-trpím
Až na ten kozí roh souhlas s wlezley Já steaky dělám ze zralého roštěnce, naložím si je a i tři dny po sobě užívám. Nejraději s červenou řepou a hořčicí a chlebíčkem, mňam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.