Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Hovězí steak

Od: alesaknovotny odpovědí: 4 změna:
Dobrý den mám hroznou chuť na hovězí steak poradí někdo jak na to. Děkuji za rady

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

3x
avatar wlezley

Nic složitého, pokud koupíte kvalitní flákotu hovězí svíčkové. Rozpálenou pánev, maso 3-4 cm silné promačkat prsty (nenaklepávat) a rychle (cca 3 min.strana) osmahnout. Maso se musí zatáhnout, aby voda zůstala uvnitř a steak nebyl jako posešev. Mám nejraději jen sůl a drcený barevný pepř+kozí roh a kousek čerstvého pečiva. Wow, tohle jste neměl vzpomínat-trpím *palec*

balzerka

A na pánev by neměl jít studený, tak ho nechat chvíli ležet. A nejlepší je na sádle. Když by se vám zdál drahý, nebo vhodné hovězí neměli, tak aspoň vepřovou panenku. Také dobré masíčko.

nikdo*

Steak se dělá na sucho. Na rozpálené pánvi se silným dnem, nebo přímo na plátu.

 

hodnocení

0x
avatar boba

Až na ten kozí roh souhlas s wlezley:) Já steaky dělám ze zralého roštěnce, naložím si je a i tři dny po sobě užívám. Nejraději s červenou řepou a hořčicí a chlebíčkem, mňam.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]