Nejste přihlášen/a.
Neměla jsem bily jogurt, tak jsem nalozila do podmasli...Mohu to nechat v lednici nalozene 2 dny? Je v tom podmasli, koreni a 2 syrova vejce...ptam se kvuli tem vejcim...
No a staci pak rizky obalit ve strouhance a klasicky usmazit? Videla jsem recept na smazeni rovnou - bez strouhanky, ale mame radeji strouhanku, nebude se mi to pak nejak ,,patlat"?
Zatim jsem delala jen klasiku a nakladam s ruznym korenim do oleje, proto se ptam. Dekuji
paw: Stejný rozdíl jako mezi zavřenou a otevřenou konzervou.
petaja: dva dny v lednici bych ještě považoval za bezpečné, ale dýl raději ne. Předpokládám, že to tam nemáš "jen tak" položené na talíři, ale třeba v nějaké uzavíratelné dóze. Obalení ve strouhance a usmažení je OK. A dík za inspirativní recept
Tak jsem dneska smazila a musim rict - vyborne. Odpadlo takove to patlani mouka - vajicko - strouhanka...maso slo rovnou do strouhanky a na panev. Smichala jsem asi 2dcl podmasli, dve vejce, nasypala trochu koreni na rostenky a pridala 1 maly strouzek cesneku ( ten asi priste nedam, protoze se to fakt hodne rozlezelo), mela jsem hodne masa, nalozila az to bylo vsechno pekne ,,opatlany", misu zakryla talirem a jeste omotala potravinovou folii. Mam fobii ze syroveho masa mezi normalnim jidlem v lednici a taktez dele ponechana, rozklepnuta syrova vejce - proto jsem se prve ptala.
A i kdyz se mi podarilo prvni dva rizky ukrojit ve smeru vlakna, tak i ty byly krasne po usmazeni krehke. Jen strouhanku jsem pri obalovani jakoby vice zatlacila do masa, aby nebyly rizky mokre. Asi budu mit ted obdobi nakladani masa do podmasli s ruznym korenim.
Dekuji vam za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.