Vepřové maso naložené v podmáslí

Od: Datum: 08.12.16 07:49 odpovědí: 4 změna: 09.12.16 22:50

Neměla jsem bily jogurt, tak jsem nalozila do podmasli...Mohu to nechat v lednici nalozene 2 dny? Je v tom podmasli, koreni a 2 syrova vejce...ptam se kvuli tem vejcim...

No a staci pak rizky obalit ve strouhance a klasicky usmazit? Videla jsem recept na smazeni rovnou - bez strouhanky, ale mame radeji strouhanku, nebude se mi to pak nejak ,,patlat"?

Zatim jsem delala jen klasiku a nakladam s ruznym korenim do oleje, proto se ptam. Dekuji :)


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: paw®
Datum: 08.12.16 08:33
Chci se zeptat, jaky ma vliv na vence to, jestli je vykleple nebo ve skorapce. Nebo co by se tomu vejci melo stat, aby se zkazilo? Samotneho me to zajima.
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 08.12.16 09:38
avatar

paw: Stejný rozdíl jako mezi zavřenou a otevřenou konzervou.

petaja: dva dny v lednici bych ještě považoval za bezpečné, ale dýl raději ne. Předpokládám, že to tam nemáš "jen tak" položené na talíři, ale třeba v nějaké uzavíratelné dóze. Obalení ve strouhance a usmažení je OK. A dík za inspirativní recept :)

Ohodnoceno: 4x
 
Datum: 09.12.16 03:23
avatar

I podle mne budou dva dny bez problému.

A také děkuji za inspiraci: mám tu kefír, zkusím to také...

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 09.12.16 22:50

Tak jsem dneska smazila a musim rict - vyborne. Odpadlo takove to patlani mouka - vajicko - strouhanka...maso slo rovnou do strouhanky a na panev. Smichala jsem asi 2dcl podmasli, dve vejce, nasypala trochu koreni na rostenky a pridala 1 maly strouzek cesneku ( ten asi priste nedam, protoze se to fakt hodne rozlezelo), mela jsem hodne masa, nalozila az to bylo vsechno pekne ,,opatlany", misu zakryla talirem a jeste omotala potravinovou folii. Mam fobii ze syroveho masa mezi normalnim jidlem v lednici a taktez dele ponechana, rozklepnuta syrova vejce - proto jsem se prve ptala.

A i kdyz se mi podarilo prvni dva rizky ukrojit ve smeru vlakna, tak i ty byly krasne po usmazeni krehke. Jen strouhanku jsem pri obalovani jakoby vice zatlacila do masa, aby nebyly rizky mokre. Asi budu mit ted obdobi nakladani masa do podmasli s ruznym korenim.

Dekuji vam za rady *slunce*

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2017 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.