Doba uzení masa

Od: Datum: 07.12.16 18:01 odpovědí: 1 změna: 07.12.16 19:41

Dobrý den jak dlouho mám udit naložené maso ,je naloženo pouze v solném láku 5 týdnů -chci udit při teplotě 70-80 stupnů šrůtky mám 1-1.5 kg -výška 6- 7cm .aještě jeden dotaz je možné prerušit uzení a pokračovat druhý den?

Díky za vaše názory a zkušenosti


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 07.12.16 19:41

Tak každý udí jinak .Já studeným kouřem cca 30°C zhruba 1a půl až 2 dny podle barvy a chuti masa.Při těch cca 80° bych to viděl asi 15-20 hod. ale chce to sledovat.Už se mě stalo že jsem zaspal a nepřiložil , poté topil znovu a na huti to nebylo znát

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2017 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.