Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Doba uzení masa

Od: udirna odpovědí: 1 změna:

Dobrý den jak dlouho mám udit naložené maso ,je naloženo pouze v solném láku 5 týdnů -chci udit při teplotě 70-80 stupnů šrůtky mám 1-1.5 kg -výška 6- 7cm .aještě jeden dotaz je možné prerušit uzení a pokračovat druhý den?

Díky za vaše názory a zkušenosti

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x

Tak každý udí jinak .Já studeným kouřem cca 30°C zhruba 1a půl až 2 dny podle barvy a chuti masa.Při těch cca 80° bych to viděl asi 15-20 hod. ale chce to sledovat.Už se mě stalo že jsem zaspal a nepřiložil , poté topil znovu a na huti to nebylo znát

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]