Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nenapadá vás, proč trpím úzkostmi a s tím spojeným nechutenstvím po skončení menstruačního krvácení? Týden před menstruací mám větší chuť k jídlu, bolestivá a nateklá prsa, více pupínků. Jakmile mi to skončí bum, nemám hlad, nejím. Takhle se to táhne už od září, mám vysledované, že propad v chuti k jídlu a zvýšení úzkostlivých stavů je po skončení menstruačního krvácení. Nenapadá vás nějaký důvod? Vážím už tak málo, a po skončení menstruace shodím, kilo, dvě, tři, co od té předešlé menstruace pracně naberu, což mě opravdu, ale opravdu štve!
Ale to je zcela normální, jsme cyklické ženy. To jsou normální projevy menstuačního cyklu, jenom moderní doba a antikoncepce je potlačily. Nevím, kolik Ti je, ale myslím, že v naší moderní době není problém si o tomhle najít literaturu nebo informace na internetu, popř. si o to, popovídat s gynekologem, pokud to dělá nějaké větší problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.