Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jehněčí ledvinky v Brně?

Od: cekrops® odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Nevíte kde bych sehnal jehněčí ledvinky? Brno a okolí. Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

balzerka
hodnocení

0x

Jehněčí ledvinku jsem samotnou nikdy neviděla prodávat. Vždycky jsem ji sehnala nebo koupila a následně pekla se hřbetem. Je malá, jak půlka vajíčka , maximálně jak celé vejce. Možná, že dnes už se dají koupit sólo, ale pochybuji. Patří k tomu hřbetu. Jehňata jsou na jaře. Na Velikonoce to bývala delikatesa : jehněčí hřbet se špenátem. Pokud seženete teď, tak nejspíš zmraženou. V Brně nevím, ale tam, kde je chov ovcí a v řeznictvích se poptat.

hodnocení

0x

Myslím, že jehněčí vnitřnosti se samostatně neprodávají. Jehněčího masa se produkuje daleko méně, než vepřového. Všechny droby koupíte ale vepřové, ledvinky také.

Stejně se neseženou drůbky z hus. Chtěla jsem mít lepší a silnější kaldoun, tak jsem uvažovala o přikoupení dalších husích drůbků. Měla jsem jen jedny. Také mi bylo řečeno, že toto se samotné neprodává. Každá husa přece disponuje žaludkem, srdíčkem a játry, zajímalo by mě, kam to jde. Asi se z toho vyrábí něco jiného a do prodeje to vůbec nedají. Jaga.

lidus*
hodnocení

0x

Nikdy jsem jehněčí ledviny v prodeji neviděla ale zkusila bych oslovit farmabrusna.cz/...

Zde lze objednat i ledviny farma-podyji.cz/...

Omlouvám se za odkaz na stránky, nejde mi tu část o ledvinách kopírovat.

Jaguš chlazená husí nebo kachní játra lze koupit v Brně v Macru.

hodnocení

Děkuji všem za odpovědi . Nějak už je budu muset sehnat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]