Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sevřené pinzety

Od: idanova* odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Ráda bych vás požádala o radu. Koupila jsem si sadu 5 pinzet. Když jsem si jednu vysvobodila ze zaletovaného obalu, měla proužkem bužírky k sobě sevřené oba "uchopovací díly". Měly to tak všechny. Mají pinzety takto zůstat sevřené stále, nebo to je jen pro lepší balení a přepravu? Měly by se bužírky odstranit a pinzety nechat rozevřené? Děkuji. Ida

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jasně! Bužírku dolů. Je to jen na přepravu. ;)

Ano,to sundejte.
Stává se mi to u spoustě druhů věcí,které objednávám z eshopů.
Ve skladech to bývává takto uloženo.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pinzetě je to jedno. Ovšem, v sevřeném stavu se Vám bude asi doma lépe skladovat, resp. pokud ji někam jen volně nepoložíte. Ta bužírka tam nutná není. Zdravím!

doplněno 30.11.16 17:22:

Nemáte zač.

hodnocení

0x

Zdravím,

koupila jsem pinzetu zn. SOLINGEN, také měla sponku. Předpokládala jsem, že takto skladovaná i dál bude pružnější. V poslední době mám s pinzetami špatnou zkušenost. Levnější i dražší,všechny špatně uchopují chloupky obočí. Proto jsem zvolila tuto značku, sponka se mi však stejně brzy někam zatoulala.

idanova*
hodnocení

Zdravím vás všechny a děkuju za odpovědi. Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]