Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenský test

Od: mimi* odpovědí: 7 změna:
Ahojte,mám 8 dní zpoždění,a včera večer jsem si dělala těhotenský test,a dnes ráno taky ...mám tam deuhou ale strašně slabou čárku,ale je fakt moc slabá tak si nevím rady ,na gyndu mě objednala až 7.12. (vkládám obrázek)
Těhotenský test

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

3x

Gratujuji*placni**houpy*podle mě je tam*tanec*Já měla taky takový a to tam byly dvojčata 6týden.Tu čárku jsem měla stejně slabou a to tvrdí,že je při dvojčatech HCG silné,ale dělala jsem si jej ze zvědavosti i ve 12t.a byla taky slabounká.

Přeju ať to vyjde a když tak sem potom pisněte,zda jsem měla pravdu.Doufám,že se těšíte a nebojte dvě tam být nemusí stačí jedno*jasne*

mimi*
hodnocení

Včera jsem si dělala další a ukázalo se mi 1-2 týden ☺☺☺
Jinak děkuji za odpovědi a rady ☺☺☺
Těhotenský test #2

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, a jakou odpověď by jste od nás chtěla slyšet? :).. Můžeme tvrdit obojí a můžete nám věřit ;)..

pb®
hodnocení

0x

Budete muset těch pár dní vydržet, gynekolog už na ultrazvuku něco uvidí. Já jsem měla dvě zcela jasné čárky už první den vynechání menstruace. Zkuste test za pár dní znova, jestli bude čárka zřetelnější. Hladina hcg hormonu postupně roste, takže nezřetelná čárka může znamenat, že je toho hormonu v těle ještě málo.

repkin*
hodnocení

0x
Nebo zkusit jiný test (jiný výrobce).

balzerka
hodnocení

0x

Každým dnem by měla tmavnout. Za pár dní zopakujte a porovnejte.

denys
hodnocení

0x
Já mela taky slabší druhý taky a po 4 dnech sem mela už silnou :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]