Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktovka pro budoucího školáka

Od: danca92* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, jak moc jste řešili výběr aktovky pro budoucího školáka? Je lepší, když si to dítě vyzkouší, jak mu je aktovka pohodlná na záda nebo to není potřeba? A musí splňovat nějaké požadavky, aby neničila záda? Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jednoznačně vyzkoušet. Každý jsme originál a naštěstí už nejsou jen "dva" modely školních tašek na trhu. Taška musí sedět, mít vyztužená záda, měla by něco vydržet a taky se líbit. My máme vyzkoušené 2 firmy: Topgal a Bagmaster. Obě jsou dobré, záleží jak komu který model sedne.

eivlis*
hodnocení

1x
U naseho starsiho jsem nic nezkousela a po velmi dlouhem studovani o aktovkach pro prvnaka jsem rovnou koupila na netu.Nas prvni kluk byl statnej prvak, vysokej, urostlej, tak jsem mohla koupit klasickou aktovku co vazila 1100g. Vybrala jsem mu znacku Schnaiders, ktera splnuje uplne vsechno co ma aktovka mit.Ergonomicke vyztuzeni zad, bezpecnostni prvky,kvalitu atd.Klukovi jsem ukazala na netu spoustu techto aktovek a on si z nich vybralu tu, ktera se mu libi a vybral s dinosaurem.:)Vydrzel s ni do 3.tridy a ve 4.tride jsem uz skolni batoh te same znacky nenasla, nebo nebyla spokojena.Dala jsem na ostatni a vyzkousela skolni batoh Topgal pro starsi decka a byla jsem velmi prijemne prekvapena, protoze to predcilo me ocekavani.Batoh splnoval uplne vse od pevnych zad, bezpec.prvky,dostatek prostoru,vahu.Kluk si opet vybral z netu sam a tentokrat uz bez dinosaura, ale pro drsne chlapy jak rikal.:)Na pristi rok za cas kupujeme opet aktovku pro prvaka pro dalsiho kluka a jednoznacne pujdu do Topgalu.Tak dlouho jsrm se Topgalu branila a ted jsem u jejich aktovek a batohu nadsena.
danca92*
hodnocení

Super, děkuji všem moc za rady :) asi se teda na ni půjdeme nenápadně podívat a uvidím, jaké budou reakce a podle toho se rozhodnu :) a prodávají se i nějaká sety (všechno s jedním motivem)?

JJ, třeba zmiňovaný Topgal má většinou v tašce pláštěnku, pytlík, box na svačinu. Ne vždy to je s centrálním motivem. Ale jsou i opravdové sady třeba s penálem.

lidus*
hodnocení

1x

Jak píší ostatní, Topgal je perfektní. Každopádně vyzkoušet a nechat vybrat dítě. Pouzdro nekupujte zbytečně velké, 2 pytlíky na tělocvik a bačkory.Tužky a pastelky Mapet, Stabilo, kohinorky jsou také velmi dobré. Nenakupujte ale předtím, než vám na schůzce řekne učitel požadavky.

hodnocení

0x

Dančo, vy se ptáte za Ježíška, že? A ten moc zkoušet nemůže. :-D

lidus*

Aktovku pro prvňáka na Ježíška? Nákup aktovky a věcí pro prvňáka je pro něj zážitek (měl by být). Vánoce jsou v prosinci a škola od září, to se lehce může stát, že malý žáček změní názor např. na obrázek na aktovce. Nákup aktovky bych nechala na červen-červenec, to už bude mamka vědět, co vše má žáček do školy mít a mohou nákupu věnovat společný čas. Možná jak které dítě ale vnučka s její stejně starou kamarádkou (a maminkama) si to užily, vybíraly a zkoušely a cítily se důležitě.

balzerka
hodnocení

0x

Taky říkám Topgal. Mám od nich nezničitelný batůžek a vnučka solidní aktovku.

erika*
hodnocení

0x

Já bych určitě zkoušela, jestli je pohodlná na záda, aby pak naše dítka něměly právě se zády později problémy..toho bych se bála

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]