Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych se dozvěděla jestli má někdo zkušenosti s přípravkem Unilakt čoko či skořice na hubnutí a jak funguje a kolik jste schodily.děkuji Potřebovala bych 10kg schodit zas.
Tak to pozor! Unilakt není žádná šílená chemie, ale naopak vlákninový přípravek, který mohou užívat i děti od tří let, těhotné a kojící ženy. Stačí si o něm něco přečíst. Je vhodný i po léčbě antibiotiky. Ale k samotné otázce - já s ním mám zkušenost dobrou. Užívá se buď před jídlem, nebo jím můžete nahradit jedno jídlo. Samozřejmě je vhodné stravu zároveň upravit, když si potom dáte svíčkovou se šesti tak to asi nebude nic platné. Já s pomocí Unilaktu po porodu shodila za pět týdnů sedm kilo.
ahoj Sandro ja sem vyzkousela nekolik pripravku na hubnuti a budou fungovat jen za predpokladu, ze pozmenis i sve stravovaci navyky a zacnes trosku sportovat je to to co kazdy porad opakuje, ale to jedine taky funguje, radeji ti doporucim at si koupis chrom a l-karnitin. Rano se nasnidej odpoledne snez treba jabko na obed si dej povicni porci co obvykle, svacina ovoce nebo zelenina ta je lepsi a vecere treba nejaky salat nebo jogurt nebo rybu se zeleninou, pokud vynechas bile pecivo a a k hlavniu jidlu si das vice zeleniny nez obvykle prilohy pujde to lepe a taky sandro pocitej s tim, ze vahový ubytek by mel byt tak 2kg za mesic max.ja sem mela jedno za jeden mesic a to mi tedy trvalo 15 mesicu dostat se tam kde ted sem a vahu si uz od vanoc drzim,Jednou za tyden si dej vazne neco co mas moc rada at se taky odmenis za svoje usili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.