Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krajkove bolerko

Od: nsns odpovědí: 9 změna:
Dobry den.. Da se u vietnamcu sehnat krajkove bolerko?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já myslím, že u Vietnamců se dá sehnat všechno.

balzerka
hodnocení

2x

Ano. Koupila jsem si u Vietnamců šeříkové. Měli více barev, ale většinou s lesklými nacvakanými korálky. Asi nebude u všech Vietnamců, jak kde.

nsns
hodnocení

A kolik to cca u nich stojí?

balzerka

Odhaduji, že jsem to u těch Vietnamců koupila asi za 120 - 180 Kč. Nevzpomenu si.

hodnocení

2x

Není to sice u vietnamců, ale nabízeli na stránkách Bon Prix. Ve dvou barvách - vínové a černé. Snad to nebude bráno jako reklama, nemám z toho žádný prospěch, chci jen poradit.;)Jaga.

Jaguška *palec*

Také nechci Bonprixu dávat reklamu,ale mívají tam hezké věcičky.

Mrkněte se : bonprix.cz/...

nsns
hodnocení

Na bonprix bohužel nemám peníze.. mne stačí něco obyčejné, tak doufám že to u vietnamců seženu :D

lidus*

Bonprix není nic drahého, ani na tržnici to není zadarmo.

doplněno 27.11.16 10:36:

Nakupuji v jejich eschopu pravidelně, několikrát do roka. Hlavně zboží vnučkám ale i pro sebe. Ceny znám a nemyslím, že by byly horentní. Koupit "kousek hadru" za 100,- , ano kousek hadru to bude, je ale otázkou zda se v tom dá dělat paráda. A o to vám přece jde?

nsns
hodnocení

Tak to jste asi neviděl/a ty ceny, ale myslím že je trochu rozdíl dát za kousíček hadru něco kolem 100-200 a nebo 400 a víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]