Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dneska když jsem čekala po škole na zastávce, tak za mnou přišel nějaký kluk, který tam taky čekal, a zeptal se, jestli bych mu nedala svoje číslo. Tohle se mi stalo poprvé, nevěděla jsem co dělat, tak jsem se ho zeptala proč bych mu ho měla dát a on že neví, jen tak...Ale já jsem si číslo nepamatovala a nechtěla jsem se ztrapnit,tak jsem řekla,že ne a tak odešel.Potom když jsme nastupovali do autobusu,tak mě pouštěl,ale já jsem mu říkala,ať jde on.A potom už jsme se neviděli. Mě je to teď strašně líto,celkem se mi i líbil.Co mám dělat až ho příště uvidím? Pokud ho tedy uvidím, což doufám, že ano. Jak bych to měla příště tedy dělat?
PS: Ale když jsem odmítla, nebyla jsem na něj hnusná, usmála jsem se a zavrtěla hlavou a tak potom odešel. Ale jak jsme tam potom ještě čekali, tak se na mě díval a potom když mě pouštěl, tak se pořád usmíval...
Tak jsem byla v pátek na té zastávce jako minulý týden, ale nebyl tam. Tak snad příští pátek. Děkuji všem za rady.
Tobě je líto, že jsi svůj telefon nedala cizímu klukovi, který ani nedokázal říct, k čemu ho chce? Vzpamatuj se!
A neptej se nás, co máš dělat, dělej to, co dělat chceš! Chceš se na někoho usmát, udělej to. Nechceš? Proč bys to měla dělat → jenom proto, že ti to tu někdo poradil? Totéž platí pro pozdrav, ...
Zdravím. Asi se mu líbíte a chtěl se seznámit. Řekl si o Vaše tlf. číslo, vyměnili jste si pár pohledů a úsměvů..To je dobrý začátek. Pokud Vás zaujal a líbil se Vám též, je příště řada na Vás. Napište si svůj tlf. na kousek papíru a až se příště uvidíte, papírek mu dejte se slovy - rozmyslela jsem si to, tady máš to číslo a někdy se ozvi. Udělejte to ovšem jen v případě, že to sama chcete. Nějak se člověk seznámit musí a proč tomu nejít vstříc když se Vám líbí?
Zdravím,
neznámému chlapovi bych telefonní číslo rozhodně nedala, osobně bych si pak připadala jako lehká děva.
Z kluka se může vyklubat pěkný vůl, který vás pak může ještě dlouho po telefonu otravovat. Zneužití mobilního čísla (úchylné smsky) jsem zažila (kámoš z dětství, hormony mu lezly zřejmě na mozek). Měnit číslo se mi fakt už nechce.
Nejdříve bližší poznání se, rozvinout nějakou tu pokročilou konverzaci, třeba v kavárně a ták, a pak se uvidí...
je to tezke,protoze proc by jsi mela rozdavat na potkani sve telefonni cislo,pak by te taky mohli nekteri otravovat a je z toho problem,pokud ho potkas muzete zacit o necem mluvit,zkusit se setkat a potom se uvidi pozdeji a ne hned davat svoje cislo,na to bud opatrna,je dnes zla doba a ani nevis s kym mluvis,davej na sebe pozor
On se zachoval tak trochu jako vidlák. Pokud se s Tebou dal do hovoru, měl se představit, třeba jen jménem. Pak říct /po chvíli/, že se mu s Tebou dobře povídá, že by Tě zase někdy rád viděl a pak bys mu to číslo dala. Pokud s Tebou jinak nemluvil, jen na Tebe kulil oči a pak chtěl pouze to číslo, udělala jsi dobře.
Jinak, to jen lehké děvy na sebe rozdávají kontakty podle toho, kdo si řekne. Trochu hloupě ses ovšem zachovala i Ty. Když Tě slušně pustil do autobusu jako první, měla jsi poděkovat a nastoupit. A né se hloupě cukat. Třeba se chtěl podívat, jaké máš nohy a takhle o to přišel.
Pokud se příště potkáte, už budete lépe vědět, o čem mluvit, když jste se už setkali. Nauč se nazpaměť svoje číslo /neznám nikoho, kdo by ho zpaměti neznal, jen mému muži to moc dlouho trvalo, ale už ho taky zná / no a při příštím setkání mu ho dej. Do autobusu nastupuj první, kdyby Ti chtěl pomoci s taškou, zavazadlem, nebraň se. Snad Ti s tím neuteče. Časem se oba naučíte, jak se správně chovat. Žádný učený z nebe nespadl.
Jaga.
Ale nevím co si myslet no, ani se nezeptal jak se jmenuji. Přišel, a říkal: ,,Ahoj, mohl bych se tě na něco zeptat? Napsala bys mi tvoje číslo?" Nevím, co mohl vážně chtít, když se ani nepředstavil a nezeptal se jak se jmenuju...
Když to bylo s úsměvem, tak by z toho neměl být pocit, že se mu protivíte. Ono se na potkání ani číslo nedává.To si asi uvědomil. A sázka to asi byla, podle situace, co popisujete. Nezbývá, než na tu zastávku chodit pravidelně . Hlavně v době, kdy jste se tam potkali. A jestli tam bude, tak se ho zeptejte, jestli to byla sázka nebo to měl ze své hlavy. A máte téma
Jak se máš zachovat přístě? Jednoduchá odpověď. Běž za ním a řekni mu tu samou větu, co říkal tobě.
- Nedal bys mi tvé tel. číslo? ˇPokud ti jej nedá, tak nemusíš přemýšlet, že to mohl být pro tebe ten pravý. Když ti tel. číslo dá, tak jsi na tahu ty. Budeš-li jej chtít někam pozvat, tak mu zavoláš.
No..mne by to tedy urazilo,kdybych se dověděla,že to byla sázka (a já si myslím také,že byla) .Tím by u mne skončil.
To by se musel chlapec hooodně snažit... Myslím,že jste chybu neudělala,naopak. Nejste nějaká "hej počkej"...která se zblázní radostí při prvním náznaku "zájmu" od kluka .Tel. číslo nikdo rozumný cizímu člověku nedává.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.