Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak společensky upravit vlnité vlasy?

Od: yourlady* odpovědí: 5 změna:

Ahoj holky, mám přírodně vlnité světlé polodlouhé vlasy teď maličko nad ramena, rovnat je nechci.Divoce se mi vlní, takže je obvykle sepnu sponou.Jak je ale rychle doma společensky upravit?Slyšela jsem, že někdo používá nějaké spony či vsuvky, že to vypadá trochu jako drdol. Má to někdo? Jak jsou na to třeba dlouhé vlasy a jak to drží? Příčesy, ohony, dávat nebudu, nevím, zda bych se trefila při koupi do své barvy a dobarvovat je nechci. Děkuji za tipy a nápady! [:*] [:srdce:]

Jak společensky upravit vlnité vlasy?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdysi jsem si z vlasů dělávala takový jakoby drdol pomocí malinkatých skřipečků. Prameny musely zůstat volně podél hlavy (=trochu zvlněné) se sem tam vypadnutým pramínkem, vzadu připnuté do klubíčka pramenů a skřipečků. Vzadu se to muselo trošku pokrčit, tuhle zvlnit uměle, tuhle přetočit... Jeden skřipeček držel více pramenů a jeden pramen byl držen více skřipečky. Bylo to super, aspoň na ten věk (max. 25 let), dneska bych v tom asi už vypadala jako nepodařený pokus o vílu.

hodnocení

0x

Zkuste prohlédnout youtube, je tam návodů spousty

yourlady*
hodnocení

děkuji všem moc moc moc!

hodnocení

0x

Do takových vlasů není dobré používat kartáč nebo hřeben. A když už, pak hřeben na afro. Ale i pak je potřeba prohrábnout prsty. Tak zůstanou v praméncích a ne jako krepatá. změť.

yourlady*
26.11.16 21:15
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]