Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou barvu náušnic?

Od: eulalie* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Řeším dilema. Jakou vybrat barvu kamínku v náušnicích pro dívku s oříškově hnědými vlasy a s tmavě hnědýma očima? Poradíte? Děkuji za případné odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zdravím.
Nejlepší alternativa je bílá barva,je neutrální.
Jinak pro hnědoočky je další vhodná volba modrá,či zelená.

balzerka
24.11.16 18:13
hodnocení

2x

Červenou.

hodnocení

2x

Jde-li o sytě hnědou s teplým odstínem, velmi se mi líbí slabě růžová. Ta je ale podivná, pokud je odstín pleti do olivov, to chce jakžtak světlou pleť.

hodnocení

1x

Pokud je to malé děvčátko a budete kupovat dětské náušnice, volila bych bez ohledu na barvu vlasů a očí červený kamínek.

Větší dívce bych možná vybrala náušnice s větším zeleným vltavínem. Ale když vyberete s perličkou, tak rozhodně neuděláte chybu. Perly jsou věčné a sluší všem ženám.

eulalie*
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi a stejně nejsem moudrá. Já jsem právě také zvažovala ty zelené, modré, nebo červené nebo růžové. Takže to asi nechám koňovi a uvidím, co mi v obchodě trkne do očí. :)

Modrá nebo tyrkys.

balzerka
hodnocení

0x

Hnědookým modrá né. Ta je pro blondýny. Kromě červené ještě tmavší zelenou. Určitě né bílé, to je mdlé, byť by to byly perly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]