Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou kosmetiku?

Od: sebastian odpovědí: 10 změna:
Přítelkyně má mastné a jemné vlasy. Rád bych ji pořídil nějakou kvaliti vlasovou kosmetiku, po které bude mít časem husté a nadychane vlasy. Ať to stojí co to stojí. Bude to dárek. Co mi doporučíte? Děkuji. Seb.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Genetika je genetika, tu neoblafnete. Každý sebedražší přípravek pomůže jen na chvíli. Používám šampon na zvětšení objemu od Nivei, Loréal-Studio voumiVlax-sprej pro zvětšení objemu¨. Asi tak hodinu po vyfoukání, to vypadá, že jemné vlasy nabyly na objemu. Ale nic co by bylo dlouhodobé neznám.

sebastien

A všeobecně jakej vitamin je potřeba pro husté a zdravé vlasy?

lidus*

maxivitalis.cz/... Ne, že bych uvěřila, prostě genetiku neošálíte.

vilik*
hodnocení

0x
Ze zkušenosti doporučím, nechte ji, ať si to koupí sama.

pb®
hodnocení

0x
Naučte jí mýt si vlasy žitnou moukou. Není to vtip, vlasy po ní opravdu mají větší objem a lépe drží a taky jim dělá dobře mírně kyselé pH oproti zásaditému, co mají šampony. Já už si rok nemyju vlasy ničím jiným a z každodenního mytí jsem se dostala na mytí 2x v týdnu. Vlasy se nemastí, pokožka nesvědí. Tohohle žádným šamponem nedocílíte.

A jak přesně?

pb®
Žitnou hladkou mouku ( ne pšeničnou, ne celozrnnou) rozmíchat ve vodě na kašičku nebo i řidší, nanést na mokré vlasy, umýt stejně jako šamponem, důkladně vypláchnout. Ideální ještě kyselý oplach octovou vodou a na závěr ještě jednou vodou.

balzerka
hodnocení

0x

20.11. jsem na otázku "Co na vlasy?" odpovědéla zde v rubrice Společnost. Je tam pro Vás vše.

iz*

Můžete přidat odkaz přímo na odpověď?

doplněno 26.11.16 10:36:

Děkuju (–:

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 23. 11. 2016 23:19:07

yourlady*
hodnocení

0x

Alterna a Kerastase.Nebo levne v lekarne Capillan

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]