Přítelkyně má mastné a jemné vlasy. Rád bych ji pořídil nějakou kvaliti vlasovou kosmetiku, po které bude mít časem husté a nadychane vlasy. Ať to stojí co to stojí. Bude to dárek. Co mi doporučíte? Děkuji. Seb.
Genetika je genetika, tu neoblafnete. Každý sebedražší přípravek pomůže jen na chvíli. Používám šampon na zvětšení objemu od Nivei, Loréal-Studio voumiVlax-sprej pro zvětšení objemu¨. Asi tak hodinu po vyfoukání, to vypadá, že jemné vlasy nabyly na objemu. Ale nic co by bylo dlouhodobé neznám.
Naučte jí mýt si vlasy žitnou moukou. Není to vtip, vlasy po ní opravdu mají větší objem a lépe drží a taky jim dělá dobře mírně kyselé pH oproti zásaditému, co mají šampony. Já už si rok nemyju vlasy ničím jiným a z každodenního mytí jsem se dostala na mytí 2x v týdnu. Vlasy se nemastí, pokožka nesvědí. Tohohle žádným šamponem nedocílíte.
Žitnou hladkou mouku ( ne pšeničnou, ne celozrnnou) rozmíchat ve vodě na kašičku nebo i řidší, nanést na mokré vlasy, umýt stejně jako šamponem, důkladně vypláchnout. Ideální ještě kyselý oplach octovou vodou a na závěr ještě jednou vodou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.