Předvařené maso -uzení

Od: Datum: 21.11.16 17:40 odpovědí: 1 změna: 21.11.16 18:15

Z doslechu jsem se dozvěděl že lze povařit např.bůček nějakou kratší dobu a pak následně vyudit ,ale nikdo mě nedokáže říct jak dlouho maso vařit - jak napíchat maso slanou vodou a jak se maso potom udí dlouho

Pokud má někdo skušenost a takto udí děkuji za info


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: wamp®
Datum: 21.11.16 18:15
avatar
Našla jsem receptík od vyhlášené paní kuchařky.
Vypadá luxusně
http://ekucharka.net/nalozeni-a-uzeni-veproveho-masa
Nebo zde : http://www.varimesmarcelou.cz…darske-domaci-uzene-maso.html
Ohodnoceno: 2x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2017 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.