Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Předvařené maso -uzení

Od: karolka odpovědí: 1 změna:

Z doslechu jsem se dozvěděl že lze povařit např.bůček nějakou kratší dobu a pak následně vyudit ,ale nikdo mě nedokáže říct jak dlouho maso vařit - jak napíchat maso slanou vodou a jak se maso potom udí dlouho

Pokud má někdo skušenost a takto udí děkuji za info

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x
Našla jsem receptík od vyhlášené paní kuchařky.
Vypadá luxusně :)
ekucharka.net/...
Nebo zde : varimesmarcelou.cz/...

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]