Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak byt vice nedostupna?

Od: ellizabeth odpovědí: 7 změna:

Zdravicko,
muj problem zacina tim, ze driv jsem se zamilovala do jedne osoby. On o me sice jevil zajem, pokukoval, flirtoval... ale ja pak rychle a hodne zatlacila na pilu, dala jsem mu i ultimatum. (minuly rok) On me odmitnul s tim, ze se nezname a tak dale.
Nejdriv to bylo tezke, ale vidali jsme se tak nejak obcas dal... stale se mnou flirtoval, ale uz to nebylo ono. Tim, ze jsem to uspechala jsem to proste vsechno trochu... rozbila. Uz vedel, ze neco chci. Ted jsme se 2-3mesice nevideli a ja se rozhodla mu kamaradsky ozvat, zda by nesel na cigaretu. Souhlasil, prisel a automaticky pocital s tim, ze to nebude jen cigareta. Sli jsme se jeste projit, povidali jsme si... pak me sel doprovodit domu jak ma ve zvyku... a rekl mi, ze to bylo fajn a ze to muzeme nekdy zopakovat az budu mit chut na cigo. Coz vlastne nikdy predtim nerekl...
Mam ho porad rada a nechci udelat stejnou chybu jako predtim. Nechci aby se zleknul meho temperamentu a meho urychleneho jednani, co se tyce lasky. Ale jak mam byt vic nedostupna?

Nechci ho vydesit. Ten kluk je hrozne moc fajn a citlivej i jako kamarad. Nechci uz udelat stejnou chybu... A k tomu vsemu on je jeste takovy plachy, stydlivy... Jak ho nevydesit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No, pokud to i on bude mít alespoň z poloviny vykalkulovaný jako vy, neuděláte s tím nic. On se vztah většinou prožívá a postupně se vyvíjí. Jakékoliv poučky, rady a konstrukce totiž většinou nemají dlouhé trvání. Užívejte společných chvil, ukažte, že k sobě patříte a ženskou rafinovanost si nechejte na "horší časy" ;)

ellizabeth
hodnocení

Tak tohle je hodne dobra odpoved. Vztahy se prozivaji... Skoro jsem na to zapomnela...

Dekuji moc. :]

hodnocení

0x

Jestli vám na něm záleží, chce to nyní od vás velkou trpělivost, přístup spíše kamarádský, nespechejte, nechte to dozrát, on potřebuje, aby nemel pocit, že je ´do něčekho tlačen. Nechte to plynout...

hodnocení

0x

Zdravím. Nechte tomu volný průběh, netlačte ho nikam a nedávejte mu ultimata. Proč jste mu neřekla Vy, ať se ozve příště on, když bude s Vámi chtít být? Neuhánějte ho a hlavně se nepřetvařujte, protože to vycítí a může se Vás začít stranit. I stydlivý a plachý chlap se umí zamilovat bez nátlaku!

ellizabeth
hodnocení

To je pravda, to bych priste mohla pouzit. :] Je pravda, ze on kontakt nechava spise na me, ale nikdy neodmitne...
Ale i tak to pouziji, proc ne. :]

mp*
hodnocení

0x

V první radě Vám radím s sním pořádně zasuložit, pak se uvidí jestli to má cenu

ellizabeth
hodnocení

To jsem zkousela udelat pred tim rokem a byl to zoufaly pokus, ktery nehodlam opakovat uz jen kvuli sobe! :] V tom uz jsem zmoudrela...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]