Nejste přihlášen/a.
Zeleninu do papiňáku bych rozhodně nedávala, bude z toho nechutná kaše za pár minut. Pro tak malé dítě přece nevaříte žádné tuhé maso. A jestli ano, uvařte maso zvlášť. Nemůžete ho připálit, to se mi ještě nestalo. Ale pokud máte na mysli nějaké malé porce, třeba jeden kuřecí plátek, tak to se do papiňáku nehodí. Vždyť je uvařený za pár minut. Univerzální metoda neexistuje, protože se to vždy odvíjí od množství. Tak to vařte třeba v páře. Já vařím běžně zeleninu v páře a je hotová za maximálně 15 minut a v tom případě si uchová chuť, barvu i vitaminy nejvíc. Proč chcete vařit pro dítě maso a zeleninu současně v papiňáku? Nebo čemu říkáte zelenina? Maso uvařte v normálním hrnci, vyndejte, do toho vývaru z masa dejte nakrájené brambory na malé kousky a ke konci přidejte tu zeleninu, protože ta se nemusí vařit tak dlouho jako brambory. To si ale musíte sama vychytat a i to množství tekutiny. To přece uvidíte. Když to chcete všechno mixovat, tak nakonec přidejte to hotové maso nakrájené na kousky a to pak rozmixujte všechno dohromady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.