Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabalit kabelku?

Od: achatinafulica* odpovědí: 8 změna:

Koupila jsem kamarádce k Vánocům kabelku a chtěla bych ji nějak zabalit, pokud možno originálně. Malý háček ale je, že mě nic nenapadá, pomůžete?

Jak zabalit kabelku?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V papírnictví mají krásné papírové tašky. Opravdu krásné.

doplněno 05.12.16 16:10:

Dnes jsem v PEPCO viděla velikou, krásnou papírovou tašku. Jsou všude.

hodnocení

1x

Já bych sehnal nějakou krabici od bot a do ní kabelku zabalil. Krabici ještě můžete polepit nějakým pěkným papírem. Kontejnery na papír bývají plné pěkných krabiček, takže lze najít vhodou velikost.

balzerka
hodnocení

1x

Buď do velké dárkové vánoční tašky nebo si v obuvi / u Daichmanna maj hezké fialové/ říct o krabici od kozaček a na ni nalepit fialovou mašli. Takovou tu hotovou mašli jako plnou květinu. Já jsem si tam vyškemrala krabice hned dvě. Mají více velikostí. U kabelky nelze odhadnout rozměry. Tipuji max 40x40.

doplněno 05.12.16 10:03:

Tu mašli excentricky, né do středu, ale trochu k rohu. A na tu plochu kolem třeba samolepky hvěždičky nebo motýlky...

lidus*
hodnocení

1x

zena-in.cz/... Zaujalo mě toto balení dárků ale nejsem zručná a tak bych to řešila papírovou taškou nebo tou krabicí, použila bych hezký papír a ozdobila třeba motýlky nebo sněhovýma vločkama. I zde jsou návody na netradiční balení babyonline.cz/...

05.12.16 07:56
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Kabelka je asi dost velká, vůbec bych se tím netrápila a koupila opravdu nějakou hezkou dárkovou papírovou tašku, jak tady už psali jiní rádci. Ty tašky jsou tak hezké, že já osobně je ani nevyhazuji, kldyž v nich něco dostanu, protože se mi pak hodí zase na něco jiného. Když to zabalíte, papír obdarovaná roztrhá a vyhodí. Jo, a na tu tašku bych třeba koupila nějakou hezkou ozdobu. Také je toho spousta dneska všude. Nebo bych koupila v galanterii metr nějaké krásné stuhy a z té udělala nějakou pěknou mašli na tu tašku z papíru.

mememe
hodnocení

0x

Originálně? :)

Sehnat obrouvskou krabici, do ní dát menší, do té menší dát menší, menší, menší atd...nejlépe tak 10 krabic v jedné a až v té poslední by byla ta kabelka! :)

hodnocení

0x

Zrovna jsem řešila, jak zabalíme pro děti míč. Je to teda trochu jiný případ než váš, ale takhle se dá podle odbornice zabalit jakýkoliv tvar. Mně se tento nápad moc líbí a určitě to takhle provedu. supermamy.maminka.cz/...

Pokud jdou ta ucha u vaši kabelky otočit dovnitř, nemáte takový problém jako já a z kabelky uděláte téměř ideální tvar na jednodušší balení. Jde jen o to, jak nápaditě ho ozdobit. Na netu je dost tipů, jeden z nich je třeba tady: marianne.cz/...

Přeju krásné vánoce a hodně radosti pod stromečkem!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]