Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černé vlasy-přeliv?

Od: talya* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, ve čtvrtek jdu ke kadernici si udělat přeliv z hnědé do blond, ale před par měsíci jsem si dala černý sampon na vlasy a doteď se to moc nevymylo. Přírodně jsem světlovlaska (světle hnědá), a tak me zajímá..Chytne mi ta blond? Nebo jak co nejrychleji tu černou vymyt? Dekuji vsem za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

balzerka
hodnocení

0x

Před pár měsíci? To je dost dlouho. To máte tak 2 cm odrost. Už s tím nic nedělejte a nechte to na kadeřnici. Jinak by to byly dva zákroky na vlasy v kratičké době, a to by mohlo vlasy poškodit. To už totiž není přeliv. Z hnědé na blond, to je v podstatě odbarvení.

talya*
hodnocení

Ano mam odrosty, ale jen u korinku a zbytek vlasů jsou prave černé..A bojím se, ze by barva nechytla, asi jsem si měla nechat své přírodní vlasky než si dávat černou.

balzerka
hodnocení

0x

Teď to nech na kadeřnici. Měla by mít zkušenosti. Říká se, že nejpřirozeněji vypadáme v barvě, která je jen o 1-2 odstíny od našich původních vlasů. Světlejší nebo naopak tmavší. Krajní odstíny, černá i hodně blond, dávají vyniknout nedostatkům pleti. Někoho přímo tyto krajní barvy zestařují. Taky jsem četla, že světlé vlasy volí spíše romantické duše, introvertní povahy, a tmavší nebo do červena, ženy praktičtější, samostatnější . Určitě ale záleží na typu: jaké jsou pleť a oči. Např.k červeným tvářím se třeba nehodí platinová blond. Bezkrevná bledule s vodovýma očima v černých vlasech je jak smrtka. Kdysi v Ostravě na Černé louce bylo kadeřnictví, kde sis mohla vyzkoušet paruky různých barev a tvarů. Tam jsem tehdy zjistila, že mi nesluší melír. Dneska se tohle dělá počítačově, ale u toho živého zkoušení byla aspoň sranda.

lucie*
hodnocení

0x

Ona si poradí,jediné co můžete je často vlasy mýt a dávat masky na vlasy,ono to trochu pomůže dostat tu zbývající barvu ven.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]