Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 23 let. Dnes jsem začla krvácet a menstruaci mám dostat až za 11 dní. Podotýkám že beru antikoncepci již několik let a menstruaci dostávám přesně na den, skoro přesně na hodinu a tohle se mi stalo poprvé takže mě to docela vyděsilo. Nejsem nemocná, nemám chřipku, ani střevní chřipku, prostě funguji absolutně normálně jako vždy. Pohlavní styk jsem měla naposled na začátku září a menstruace u mě již dvakrát proběhla úplně v pořádku, takže s potratem by to souviset nemělo. Před 2-3 týdny mi sestřička z gynekologie volala,že mám špatné výsledky cytologie a že musím v lednu na další prohlídků, až se obnoví buňky nebo co. Může to souviset s tím? Děkuji za vaše postřehy.
Ahoj,taky se tomu říká krvácení z průniku(netuším už proč)ale je o tom pasáš v jedné knížce"pro ženy"co mám,takže si to pamatuju.Příčin může být spousta a taky už tady napsalo plno rádců co by to mohlo být.Každopádně to může být vážné,ale taky to může být jen "z průniku"bývá to cca v polovině cyklu a vážné to není.Takže utíkej na prohlídku ať máš jasno co to je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.