Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krvácení mimo menstruaci

Od: filadephia* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, je mi 23 let. Dnes jsem začla krvácet a menstruaci mám dostat až za 11 dní. Podotýkám že beru antikoncepci již několik let a menstruaci dostávám přesně na den, skoro přesně na hodinu a tohle se mi stalo poprvé takže mě to docela vyděsilo. Nejsem nemocná, nemám chřipku, ani střevní chřipku, prostě funguji absolutně normálně jako vždy. Pohlavní styk jsem měla naposled na začátku září a menstruace u mě již dvakrát proběhla úplně v pořádku, takže s potratem by to souviset nemělo. Před 2-3 týdny mi sestřička z gynekologie volala,že mám špatné výsledky cytologie a že musím v lednu na další prohlídků, až se obnoví buňky nebo co. Může to souviset s tím? Děkuji za vaše postřehy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vůbec neotálejte a na gynekologii jděte co nejdříve! Nikdo z nás neví, s čím špinění mezi menzes souvisí. Všude tam, kde jsou měkké, prokrvené tkáně, tak se otálet nesmí! Běžte k lékaři co nejdříve!*hej*

hodnocení

0x

Také může. Nemáte třeba nějaký stres? Pokud máte špatné výsledky cytologie a navíc krvácíte mimo cyklus, šla bych určitě na gyndu.

gkcj
hodnocení

0x
S cytologii by to souviset nemělo, horší výsledky cytologie nezpůsobují krvácení. Špineni při antikoncepci bývá spíš ze stresu - ta antikoncepce to při stresu prostě neudrží, hlavně pokud spojujete víc platicek za sebou.
Nebo byste samozřejmě mohla mít zánět nebo něco podobného. Což by chtělo léky, takže návštěvě gyndy se nevyhnete.

hodnocení

0x

Nechvi Vás strašit, ale hupem na gyndu, kdysi jsemm to měla taky a byl tam myom, tak něco nezanedbejte.

lucie*
hodnocení

0x

Ahoj,taky se tomu říká krvácení z průniku(netuším už proč)ale je o tom pasáš v jedné knížce"pro ženy"co mám,takže si to pamatuju.Příčin může být spousta a taky už tady napsalo plno rádců co by to mohlo být.Každopádně to může být vážné,ale taky to může být jen "z průniku"bývá to cca v polovině cyklu a vážné to není.Takže utíkej na prohlídku ať máš jasno co to je.

jarina
hodnocení

0x

Tím potratem bylo míněno co? A bylo by lepfí fvýšit fvekenci fexu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]